Event

Leverandørstyring

Bureau Veritas HSE

www.bureauveritas.dk

  • infohse@dk.bureauveritas.com
  • 77311000
  • Oldeborggade 25-31, 7000 Fredericia
Se profil  
Type: Kursus
Start dato: 14.03.2022
Start tidspunkt: 08:30
Sted: Middelfart
Tilmeld  

Globalisering, outsourcing, krav om leverandørudvikling og procesoptimering betyder, at virksomheder i stigende grad har fokus på leverandørstyring for at sikre, at leverandørerne lever op til virksomhedernes krav til kvalitet, miljø, arbejdsmiljø mv. 

Derfor afholder vi - i samarbejde med erfarne leverandørauditorer - et praktiskorienteret kursus om leverandørstyring, som klæder dig på til at udføre leverandøraudits i forbindelse med godkendelse af nye leverandører, leverandøropfølgning og udvikling af leverandørsamarbejde. 

Som en BONUS er der indlagt en online opfølgningsdag, hvor du – efter du har afprøvet din nye viden om leverandørstyring i praksis – igen mødes med de øvrige kursister og udveksler erfaringer. Online opfølgningsdage er planlagt på følgende dage:  

  • Den 5. maj 2022 for kurset, der afholdes den 14.-15. marts 2022 

Målgruppe

Kurset er særligt relevant for dig, der er ansvarlig for leverandørstyring og skal gennemføre leverandøraudits, f.eks. indkøbere, kvalitetsmedarbejdere, produktionsteknikere, controllers og andre med leverandørkontakt. Kendskab til kvalitetsledelse vil øge udbyttet, men det er ikke en forudsætning. 

Indhold

  • Baggrundsforståelse for procesauditering 
  • Værktøjer til planlægning, gennemførelse og opfølgning af leverandøraudits
  • Forberede praktisk gennemførelse af leverandøraudits
  • Opfølgning på gennemførte audits 
 
Kursusmaterialet fremsendes til dig på mail før kurset. Ønsker du at have kursusmaterialet med i papirform, skal du selv huske at printe det ud inden kurset. Alle øvelser udleveres på kurset. 
 
Ved tilmelding bliver du tilbudt overnatning og aftenforplejning mellem de to kursusdage. Prisen for dette er DKK 1.200,- ekskl. moms og indgår ikke i kursusprisen.     
 
Alle priser er ekskl. moms.  
 
Kurset udbydes af: Bureau Veritas Certification Denmark A/S. 
 
Covid-19-tiltag: Du kan læse om Bureau Veritas’ sikkerhedsforanstaltninger i forbindelse med kursusafholdelse her.

 

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere