18.05.2020 | Navnenyt

Lemvigh-Müller styrker indkøbsafdeling med ny ansættelse

Der skal fokuseres endnu mere på indkøb, logistik og kvalitetssikring hos Lemvigh-Müller. Derfor har stål- og teknikgrossisten ansat Louise Tolstrup Unbehaun som ny indkøbs- og markedsdirektør. 

Louise Tolstrup Unbehaun er uddannet civilingeniør med speciale i international teknologiplanlægning og kommer til Lemvigh-Müller med 25 års erfaring fra en række internationalt arbejdende teknologikoncerner.

Senest kommer hun fra en stilling som senior vice president og chief procurement officer hos rengøringsudstyrsproducenten Nilfisk, som sidste år vandt Den Danske Supply Chain Pris. Tidligere har hun blandt andet arbejdet med global indkøbsledelse som vice president i Danfoss’ mobilhydraulikdivision, Danfoss Power Solutions.

Louise Tolstrup Unbehauns karriereforløb har givet hende en dyb indsigt i global teknisk sourcing, SCM, logistik og kvalitetssikring. Den skal hun bruge til at videreudvikle Lemvigh-Müllers position som en dynamisk leverandør, der løbende styrker sit sortiment og sine services, så de bedst muligt understøtter kundernes forretninger.

- HCL

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere