15.06.2021 | Navnenyt

Lars Schmidt ansat som Manager i konsulenthuset Syncronic

Lars Schmidt er ansat som Manager i Syncronic, der med 30 ansatte er Danmarks største specialiserede rådgiver inden for supply chain management og it.

I sit nye konsulentjob skal Lars Schmidt være med til at hjælpe større virksomheder med at vælge og udvikle den rette type supply chain løsninger.

Lars Schmidt er certificeret SAFe® Scrum Master (SSM), som spiller en central rolle ved implementering af it-systemer og supply chain forbedringer.

Det seneste halvandet år har han haft travlt som selvstændig konsulent, men han begyndte at savne kolleger at sparre med. Så da Syncronic kontaktede ham, var han ikke sen til at slå til. For hvem kan sige nej til at blive kollega med nogle af branchens bedste hoveder?

Tidligere har han været hos Takeda, Novo Nordisk og Medtronic i medico- og medicinalindustrien, ligesom han har arbejdet i Pandora, GN Netcom, NNE Pharmaplan og Velux. Så han er godt inde i den type virksomheder, som Syncronic ofte løser opgaver for.

Lars Schmidt bor i Glostrup. Fritiden bruges sammen med familie og venner, ligesom han er medlem af en løbeklub. Derudover holder han meget af at køre ture på sin motorcykel.

Mere fra Syncronic – a Deloitte business

Since 2006 Syncronic has established its reputation in the market with more than 30 consultants that understand your business and what creates value for you. We strategize supply chains for impact and provide the roadmap for change. We design and implement business processes that actually work together with your existing or new IT system. After becoming part of Deloitte, we strive to continue bri…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere