Lager & distribution

Lager & distribution

DFDS indsætter 100 el-lastbiler i sit netværk

DFDS afgiver en stor ordre på eldrevne Volvo-lastbiler. At skifte til eldrevne lastbiler er for DFDS et af flere tiltag for at kunne begrænse CO2-udledningen med 45 procent i 2030. Den nye flåde af eldrevne Volvo FM-lastbiler vil blive taget i brug på DFDS' rutenetværk i Europa i løbet af 2022 og 2023.

Lager & distribution

Top 20 leverandører af gaffeltrucks

2021-listen over top 20 leverandører af gaffeltrucks er baseret på omsætningstal for corona-året 2020, og det er derfor ikke nogen overraskelse, at den samlede omsætning faldt. Men faldet var på mindre end to procent, og nogle af leverandørerne klarede at skabe vækst ikke mindst drevet af kraftig vækst i e-handel.

Lager & distribution

Verdion hæver sin investeringsaktivitet i Norden med danske opkøb

Investeringer på over 30 millioner euro i logistikejendomme har sikret Verdion European Logistics Fund 1, som den paneuropæiske logistikgigant Verdion står bag, sine første to aktiver i Danmark og i Norden. Flere investeringer er på vej.

Lager & distribution

Jobtildeling baseret på operatørens placering på lageret

WMS-systemet LOGIA udvider med flere prioriteringsmuligheder, så lagermedarbejdere med trucks til helpaller altid tildeles det mest hensigtsmæssige job.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Supply chain medarbejdere fra hele verden advarer om globalt transportkollaps

I et usædvanligt ’åbent brev’ advarer fire internationale supply chain organisationer politikere over hele verden om et globalt transportsystem, der er på kanten af at bryde sammen. Medarbejderne er simpelthen presset i knæ af restriktioner og følgevirkninger af pandemien.

Lager & distribution

Overvejer du at skifte din gas/diesel gaffeltruck ud med en eldrevet gaffeltruck?

For ja, det kan lade sig gøre - Med Mitsubishi Forklift Trucks’ nye EDiA XL.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Nyt Nemlig.com varehus i Aarhus proppet med grønne løsninger

Når nemlig.coms nye varehus i Årslev står klar i foråret 2022, så vil varehuset byde på nye bæredygtige løsninger.

Lager & distribution

Vil du prøve en truck? - Trucks til udlejning ved Mitsubishi Forklift Trucks

Vi har altid trucks klar til udlejning, her hos Mitsubishi Forklift Trucks

Indhold fra partner

Lager & distribution

Dencker komprimerer lageret med lagerautomat

Hos Dencker blev pladsmangel katalysatoren til at se på mulighederne for at komprimere lageret af værktøj, opspænding og forme til produktionen.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Ungarsk fabrik får hjælp af mobile robotter fra Fyn

Mangel på hænder og forældet materialehåndteringssystem fik TE Connnecivitys fabrik i Ungarn til at investere i seks logistikrobotter fra fynske MiR. Robotterne har gjort de logistiske processer på den ungarske leverandør til tyske bilmærker hurtigere og mere produktive.

Lager & distribution

European driver shortage

When there is a shortage of drivers, trucks need to be better filled. Whilst the current pandemic situation has challenged supply chains and logistics in unprecedented ways, it has further intensified the already disturbing issue of driver shortages.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Implementering af AGV'er: 5 trin, du ikke må glemme

Kontrakten er underskrevet, processerne er definerede, og AGV’erne er bestilt. Alle forberedelser er afsluttet, og AGV-leverandøren kan påbegynde implementeringen. Ikke sandt? Ikke helt. Det er ikke alle leverandører, der er lige omhyggelige med at forklare, hvad der skal til for at en AGV bliver en succes. Der er stadig en række trin, som virksomheden skal gennemgå i forbindelse med implementering. Trinene omfatter fem ’punkter’, som kunden skal være bevidst om.

Indhold fra partner

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere