Lager & distribution

Lager & distribution

En ny visuel identitet: DB Schenkers mest markante relancering af brandet i mere end 10 år

Nyt forretningsdesign visualiserer virksomhedens styrker • B2B-logistikudbyder fokuserer på følelsesmæssig appel • Mere differentiering, relevans og tilgængelighed gennem nyt valg af billeder og farver • Repositionering af det mest internationale brand i DB-gruppen

Indhold fra partner

Lager & distribution

Intelligent optimering giver cementproducenter både agilitet og effektivitet

AMCS Intelligent Optimisation reducerer omkostningerne og forbedrer kundeservicen

Indhold fra partner

Lager & distribution

Historisk få tomme lagerlokaler i Vest- og Sydsjælland

Vest- og Sydsjælland har nu den laveste andel af udbudte lager- og produktionslokaler i hele landet og i de seneste 13 år, viser nye tal fra erhvervsportalen Ejendomstorvet.dk.

Lager & distribution

Brings nye logistikcenter er lidt som et Kinderæg

Under coronakrisen er danskernes onlinehandel steget eksponentielt - en trend Bring nu vil imødekomme med et logistikcenter, der samtidig tilgodeser bæredygtig drift og øget medarbejdersikkerhed.

Lager & distribution

Lindab leverer sandwichpaneler til stort grønlandsk byggeri

Logistik- og shippingfirmaet Usisaat, som ligger i Nuuk, bygger nyt domicil på 5.200 m2. Lindab leverer sandwichpaneler og porte.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Get more done for less with the Zebra Trade up offer on any printer

Today’s enterprise challenges demand smarter, more secure technology… trade-up your printers for all the latest functionality, reliability, ease-of-use and network security.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Linde E10 gør lagerlogistik til en smal sag

N.C. Nielsen kan nu igen præsentere en produktnyhed fra Linde, nemlig den nyudviklede Linde E10 modvægtstruck. Den alsidige el-truck er den mindste model i sin klasse, men med en kort akselafstand, et kompakt design med kun 828 millimeter bredde og et nyt styrekoncept er trucken det oplagte valg, hvor pladsen er trang.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Logistikmarkedet fortsætter opturen til trods for coronakrise

Allerede før covid-19 var markedet for logistikejendomme inde i et momentum, og det ser ud til at fortsætte på trods af krisen. Colliers forventer yderligere et boom, når markedet kommer i gang igen.

Lager & distribution

Amazon Air på vej mod 200 fly

Om syv-otte år vil Amazon Airs flåde tælle omkring 200 fly, viser en frisk analyse. Det giver selskabet kapacitet til at konkurrere direkte med eksempelvis UPS. ”En af de største historier i luftfragtindustrien i årevis”, lyder det i undersøgelsen.

Lager & distribution

Hvordan klargøres lageret bedst muligt ift. COVID-19?

COVID-19-krisen har haft en enorm indflydelse på os i mange måneder nu. På trods af lempelsen af foranstaltningerne i mange lande er det stadig uklart, hvornår vi kan lægge det hele bag os.

Indhold fra partner

Lager & distribution

LOGIA skal styre vareflowet på Sygehus Sønderjyllands nye centrallager

Sygehus Sønderjylland søgte et lagerstyringssystem til deres nye centrallager. Valget faldt på LOGIA, som skal styre vareflowet på hele lageret inkl. seks lagerautomater, optimere lagerprocesserne og sikre, at sygehusets høje krav til hygiejne overholdes.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Pilot og tidligere landstræner leder Lindabs lager i Haderslev

Hos Lindab er hverken manglende praktisk erfaring som nyuddannet eller høj alder et problem, når der skal hyres nye medarbejdere. I stedet er fællesskabet af alsidige fagligheder i fokus, og det var også tilfældet, da 65-årige, tidligere pilot og landstræner i cykling Søren Ingemann ændrede retning og søgte jobbet som leder af aftenholdet på lageret i Haderslev.

Indhold fra partner

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere