Lager & distribution

Lager & distribution

Skal der være flere omkostninger i fragthåndteringen?

Flere ordrer, men mindre ordrer giver flere manuelle fragthåndteringer. Udfordringen er, at det i mange virksomheder betyder et besøg i adskillige forskellige IT-systemer, uden sammenhænge. Her er 3 fordele ved digital sammenhæng i fragtprocesserne:

Indhold fra partner

Lager & distribution

Case: Enkel, effektiv og tiltrækkende genbrugsportal med unik WMS-løsning sparer Novo Nordisk for et 2-cifret millionbeløb om året

De 2 helt store fordele ved den digitale genbrugs-løsning er for det første, at kollegerne kan sidde med mobilen og skærmen og se møblerne, så de ikke behøver at komme herud fysisk, som før.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Ever Givens blokering af Suezkanalen skaber langvarig dominoeffekt

Tidlig tirsdag morgen den 23. marts satte det 400 meter lange og 220.000 tons tunge containerskib Ever Given sig på tværs af Suezkanalen. Det tog næsten syv døgn at få det vristet fri igen, og det betød, at hundredvis af fragtskibe sad fast ved kanalen. Effekten af flaskehalsen er en langvarig dominoeffekt med havne og transportkapacitet i Europa og andre steder, der bliver oversvømmet de næste uger og måske måneder.

Lager & distribution

Danske Fragtmænd tilslutter sig udvikling mod tung transport på el med ny lastbil

I Odense har Peder Olsen & Søn netop modtaget sin første fuldelektriske FUSO eCanter. El-lastbilen skal køre distributionskørsel i byen, hvilket den er perfekt egnet til med sine lydløse og 100 procent lokalt emissionsfri fremfærd. Hos Danske Fragtmænd er man sikker på, at el-lastbilen ikke bliver den sidste af slagsen, man anskaffer sig.

Lager & distribution

Opdatering: Der er igen fri passage igennem Suezkanalen

Opdatering: Det gigantiske containerskib Ever Given, der har siddet fast på tværs af Suezkanalen siden tirsdag morgen, er natten mellem mandag og tirsdag trukket helt fri, og kanalen er genåbnet for skibstrafik.

Lager & distribution

DIY retailers: Overcome warehouse capacity challenges without moving premises

Optimizing racking layout and reducing the widths of aisles has been key for retailers needed to upscale their warehouse operations suddenly during surge in demand of DIY products during Covid-19 lockdown.

Indhold fra partner

Lager & distribution

5 tegn på at din forretning har brug for Product Information Management (PIM)!

Vi har samlet en checkliste, som du kan bruge til at vurdere, om en investering i PIM er det rigtige for din forretning.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Mærsks jernbane-eventyr når ny milepæl

Med sin AE19-service vil Mærsk forbinde Asien og Europa gennem et samspil mellem sø- og jernbanefragt. Nu har Mærsk for første gang transporteret et ’block train’ fra Japan til Storbritannien over den transsibiriske jernbane. På den måde opliver transportvirksomheden gamle transportruter.

Lager & distribution

Boots: High flexibility in response to changing purchasing behavior

Store fulfillment transformed into Omni-Channel fulfillment

Indhold fra partner

Lager & distribution

Fra butikshandel til udrulning af fibernet

Thomas Fly Højmark opgraderede sine kompetencer fra job som sælger med en HD-uddannelse i Supply Chain Management. I dag er han Sourcing Manager hos TDC NET, hvor han er medansvarlig for indkøb af teknisk udstyr og komponenter.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Containertab kan udvikle PTSD blandt søfolk

De sidste tre måneder har lasten revet sig løs fra et containerskib, samt containere er gået tabt hele seks gange. Risikoen for fysisk fare er stor for søfolkene, men nu råber en gruppe vagt i gevær om de psykiske konsekvenser, de voldsomme hændelser også kan have.

Lager & distribution

Gigantisk containerskib sidder fast i Suezkanalen

Suezkanalen er blokeret af et gigantisk containerskib, der på grund af stærk vind er kommet ’ud af kurs’ og har sat sig fast på tværs af kanalen. Det skaber lange køer af andre skibe fra nord og syd, der ikke kan komme igennem. 14 procent af verdens skibsfart sejler igennem kanalen.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere