Lager & distribution

Lager & distribution

Den autonome forsyningskæde forandrer lagerbygningen

Selvom der stadig er noget vej til den fuldt autonome forsyningskæde, så er implementeringen af robotter og kravene til stadig hurtigere levering allerede godt i gang med at ændre lagerbygningernes indretning og placering, viser amerikansk rapport.

Lager & distribution

Starship får 269 millioner kroner i støtte til robotlevering

Robotleveringsvirksomheden Starship Technologies har nu rejst i alt 570 millioner kroner i støtte og planlægger at udvide forretningen til 100 universiteter i USA indenfor de næste to år.

Lager & distribution

Transportbranchen efterlyser kvindelige chauffører

Danmark står til at mangle 2500 chauffører om få år, og derfor forsøger transportbranchen nu at hverve flere kvinder. Chaufførelev Cecilie Kongerslev er glad for karrierevalget og kan ikke forstå, hvorfor det kun er få kvinder, der vælger chaufførjobbet.

Lager & distribution

“We build store pallets”

Dr. Stefan Bauer is responsible for the business solution software at WITRON. This might sound unglamorous to outsiders at first, and it might conceal the true meaning of the team, because Bauer and his colleagues are working on an important future project of the company from the Upper Palatinate region of Germany - the end-to-end logistics platform.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Amazon tester leveringsrobot i det sydlige Californien

Amazon udruller nu sin autonome leveringsservice, Scout, omkring byen Irvine i det sydlige Californien, hvor kommer robotterne til at køre med pakker i dagtimerne. I første omgang bliver de dog ledsaget af en "Scout-ambassadør".

Lager & distribution

Fremgang for lastbilbranchen i USA

Den amerikanske lastbilindustri spillede en afgørende rolle for godstransporten i 2018, både inden- og udenfor landets grænser. Industriens omsætning steg med knapt 670 milliarder kroner sidste år.

Lager & distribution

Horsens-virksomhed first-mover i Danmark med nyt anlæg

Som den første 3PL-virksomhed i Danmark tager DKI Logistics A/S  1. september et helt nyt automatiseret kasselager i brug. Kasselageret har en kapacitet på mere end 500.000 lokationer og kan håndtere mere end 50.000 ordrelinjer i døgnet.

Indhold fra partner

Lager & distribution

ICA Gruppen vil gøre sin vejtransport fossilfri inden 2030

Som en del af omstillingen mod transport med fossilfrie brændstoffer har svenske ICA Gruppen fremlagt sin nye brændstofstrategi. Af den fremgår det blandt andet, at al virksomhedens godstransport på vejene skal være fossilfri inden 2030.

Lager & distribution

Stigning af virksomheder, der søger mindre lagerlokaler, giver muligheder for udlejere

Flere og flere virksomheder ser efter mindre lagerlokaler, og derfor kan det være en fordel for udlejere af lagerbygninger at opdele lejemålet, så smv'erne kan flytte ind. Sådan lyder budskabet fra EDC Erhverv, der selv har haft succes med det samme.

Lager & distribution

Zalando og PostNord vil bruge privatpersoner som pakkecentraler

Med et ønske om øget bekvemmelighed vil onlinetøjbutikken Zalando og PostNord i samarbejde oprette op mod 50 leverings- og afhentningssteder hos privatpersoner i København og Aarhus. Operatørerne tjener en beskeden sum, og kunderne får (endnu) mere service.

Lager & distribution

DHL bygger 500 pakkestationer ved Lidl-butikker i Tyskland

Lidl og DHL indgår samarbejde om at gøre onlineshopping nemmere. Derfor etablerer DHL 500 pakkestationer ved Lidls butikker rundt om i Tyskland senere på året.

Lager & distribution

Droneproducent bedt om at øge sikkerheden efter ulykke

Efter en droneulykke i maj har Swiss Post valgt at suspendere brugen af droner og bedt producenten Matternet om at implementere en række sikkerhedsforanstaltninger.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere