Lager & distribution

Lager & distribution

EDiA gaffeltrucks - til sikkerhed og produktivitet!

Patenterede funktioner på EDiA XL er nu blevet udvidet til at omfatte alle gaffeltrucks i den nuværende EDiA-serie.

Indhold fra partner

Lager & distribution

At holde sig den cirkulære økonomi for øje

Udskiftelige komponenter

Indhold fra partner

Lager & distribution

Automatisering takler palle-til-bakke udfordring

Med lanceringen af et nyt de-palleteringssystem bliver Körber Supply Chain den første leverandør af automatiserede logistikløsninger til at tilbyde en totalløsning til omfordeling fra palle til bakke. Målet er at fuldautomatisere og eliminere eventuelle risici og pludselige nedbrud i sorteringsprocessen.

Lager & distribution

WMS-udbyder får ny kapital og er klar til vækst

Peak Systems i Støvring offentliggør, at IT- og logistikvirksomheden får en væsentlig kapital-tilførsel. Investeringen skal bruges til vinde større markedsandele både i ind- og udland.

Lager & distribution

Kraftig opgradering af ladenetværk i Norden

Transportbranchen bevæger sig hastigt imod brugen af el. For at imødekomme de øgede krav om mere ansvarlig transport har IVECO og E.ON indgået en ny samarbejdsaftale. Sammen vil de bidrage til en opgradering af infrastrukturen i Skandinavien til elkøretøjernes indtog.

Lager & distribution

Ny e-bog læs om ændringer af toldbehandling for alle EU-medlemslande i 2023

Der er i øjeblikket en forandringsproces i gang for, hvordan virksomheder i hele EU indsender toldangivelser til toldmyndighederne.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Fuld knald på logistikken hos Sinful

Sinful er en erotisk webshop, som forhandler et bredt udvalg af sexlegetøj. Webshoppen vækster, og derfor har virksomheden været på udkig efter et lagerstyringssystem.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Hos N.C. Nielsen kan service være 100% elektrisk

De første elektriske servicebiler er en realitet N.C. Nielsen A/S. De nye elektriske servicebiler er i drift i København og på Fyn, og bidrager med emissionsfri kørsel, når servicemontøren besøger virksomheds kunder.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Rikke spildte 600 arbejdstimer – inden SmartPack kom til

SmartPack leverer et effektivt og intuitivt WMS-system, der kan spare virksomheder for mange hundrede arbejdstimer. Det oplevede ejeren af Sygeplejebutikken.dk

Indhold fra partner

Lager & distribution

Første offentlige danske el-lader til tung trafik

I takt med, at der kommer flere el-lastbiler på de danske veje, kræver det, at de kan oplades. Derfor er der nu godt nyt til lastbilchauffører i el-lastbiler. YX har introduceret Danmarks første offentlige lader til lastbiler i Nyborg.

Lager & distribution

Dachser Denmark investerer i elektrisk terminaltraktor

I februar lancerede Dachser Denmark et projekt med emissionsfrie leveringer til centrum af København. I samme ombæring har logistikvirksomheden kastet sig ud i en række andre tiltag for at mindske sit CO2-aftryk. Blandt andet har logistikvirksomhedens filial i Hvidovre netop fået leveret en elektrisk terminaltraktor – den første af sin slags hos Dachser.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Transport 2023 er køreklar med store lastbilmærker

Grønne lastbilløsninger som Volvo, Mercedes-Benz og IVECO ruller ind på Skandinaviens førende transportmesse, Transport 2023 den 20.-22. april i MCH Messecenter Herning. Alle producenter medbringer elektriske modeller og andre løsninger, der favner fremtiden.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere