Lager & distribution

Lager & distribution

Ikea køber sig ind i dansk logistik-startup

Den danske logistik-scaleup Mover bliver nu rygraden i Ikeas logistik hele vejen fra varelager til forbruger. Samtidig køber Ikea sig ind i Mover og tilfører et større tocifret millionbeløb.

Lager & distribution

Både de små og store ting skal være på plads

Der sker stadig for mange banale fejl i transporten af farligt gods. Især emballage er en udfordring for både afsender og chauffør. Flere kurser, gode rutiner og et system, der tager højde for alle aspekter af farligt gods, er vejen frem, påpeger Bureau Veritas HSE.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Corona: Muligheder for distribution af temperaturfølsom vaccine

Logistikvirksomheder står overfor nye udfordringer i forbindelse med covid-19-pandemien, når en vaccine er færdigudviklet og klar til distribution. Den vil formentlig blive pålagt strenge temperaturkrav under transport og opbevaring for at sikre effekten. Disse udfordringer tilbyder DHL mulige løsninger på i en ny rapport.

Lager & distribution

Case: Human Centric Lighting - biodynamisk belysning

Intelligent BIOLUX HCL SYSTEM i håndværkerforeningen i Slesvig

Indhold fra partner

Lager & distribution

Dematic sikrer sig automatiseringskontrakt til mere end 50 mio. Euro HOS Reitan Distribution A/S, et datterselskab til Rema 1000 A/S, Danmark

Investeringen i det nye lagerautomatiseringssystem vil gøre det muligt for Reitan Distribution A/S at imødekomme den stigende efterspørgsel og skalere sin forretning hurtigt og effektivt

Indhold fra partner

Lager & distribution

DKI Logistics løber tør for plads: udvider med 21.000 kvadratmeter højlager

DKI Logistics’ udvidelse og investering i et automatiseret pakke-anlæg sidste år har genereret en ekstraordinær god kundetilstrømning. Oveni i virksomhedens nye rolle som Danmarks corona-lager har det skabt et behov for en endnu en udvidelse. Et nyt 21.000 kvadratmeter højlager forventes at blive taget i brug 1. marts næste år.

Lager & distribution

Bundles i Dynamics 365 for Finance and Operations

Indhold fra partner

Lager & distribution

Nethandel er med til at redde industrilokaler fra ledighed

Den gennemsnitlige lejepris per kvadratmeter for lokaler udbudt på Ejendomstorvet.dk er cirka tre procent højere end for ét år siden, men udbuddet af industrilokaler er ikke steget - også selvom udbuddet af butikslokaler er det. Det viser, at industrien kører i næsten normalt gear.

Lager & distribution

I Chicago hænger Amazon-chauffører deres telefoner i træer for at få arbejde

COVID-19-pandemien har sendt verdensøkonomien ud i endnu en hård krise. Restriktioner og sygdom betyder, at arbejdspladser lukker og arbejdsløsheden stiger – i Danmark såvel som USA. I Chicago har det fået Amazon-chauffører til at snyde algoritmerne for at sikre sig deres indtægt.

Lager & distribution

Case: Mere lys, større tryghed og mindre energiforbrug

Med systemløsningen Connected kan du lave professionel trådløs lysstyring i parkeringsanlæg uden programmering og omkabling.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Nybegynderens overblik over de forskellige gaffeltruck typer

Sidste år blev der solgt mere end én million gaffeltrucks, så hvis du lige nu står og behøver sådan en, er du ikke alene.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Slagfast LED-armatur i moderne og fleksibelt design

PLAFOND I HØJ KVALITET MED MANGE MULIGHEDER

Indhold fra partner

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere