Lager & distribution

Lager & distribution

Behovet for et nyt distributionscenter ved Odense vokser

Ifølge erhvervsmægleren Colliers er der historisk stor efterspørgsel på tidssvarende industri- og logistikarealer omkring Odense, og et nyt distributionscenter ved motorvejen vil derfor være oplagt.

Lager & distribution

PostNord tester samme-dag-levering

Hvis du bestiller en taske hos Neye inden kl. 14, så har du nu mulighed for at få den leveret samme dag direkte hjem. Det er PostNord, der står bag initiativet i et forsøg på at teste leveringformen på det kommercielle marked.

Lager & distribution

Reitan Distribution bliver ny grossist for BFI

Sammenslutningen af selvstændige benzinforhandlere, BFI får fra årsskiftet ny distributør. REMA 1000-ejede Reitan Distribution overtager distributionen til selvstændige benzinforhandlere fra blandt andre Shell og Extra.

Lager & distribution

DSV åbner nyt logistikcenter i Tyrkiet

Transportfirmaet DSV rykker ind i nye lokaler i Istanbul. Det nye lager udgør et 45.000 m2 stort areal til oplagring og 2.000 m2 til kontorplads og er optimalt beliggende i forhold til både transport og logistik.

Lager & distribution

Case: Da Swienty skiftede den gamle lagerscannerløsning ud med Mobil WMS fra Tasklet Factory åbnede det op for nye lagerprosesser

Udfordringen for den danske produktionsvirksomhed Swienty, var ikke deres forhenværende WMS lagerscannerløsning. Udfordringen lå i, at deres setup ikke var fremtidssikret.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Coop lukker distributionscenter i Vejen, Prime Cargo overtager

I forbindelse med at Coop har valgt at lukke sit lager i Vejen og rykke distributionen af dagligvarer til Odense, fik Colliers opgaven med at finde en ny samlet lejer til det ca. 33.000 m2 store lagerkompleks. Det bliver logistikvirksomheden Prime Cargo, der rykker ind i stedet.

Lager & distribution

N.C. Nielsen stiller op til Padborg Transportmesse

Som leverandør af de verdenskendte mærker Linde, Terberg, Konecranes og Combilift er det naturligt for N.C. Nielsen at stille op til årets Padborg Transportmesse.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Logistiksystemer fra Datacon

Har du nogensinde tænkt over, om jeres processer lever op til jeres kunders stigende krav?

Indhold fra partner

Lager & distribution

N.C. Nielsen håndterer værkstedet hos Copenhagen Malmö Port

Havneoperatøren Copenhagen Malmö Port AB (CMP) har valgt N.C. Nielsen som fast samarbejds-partner til deres værkstedsfunktion. Tre-fire servicemontører fra N.C. Nielsen har fast base på CMP-området i Københavns nordhavn, hvor de betragtes som ”egne medarbejdere” med dertil hørende faciliteter som indendørs værksted, reservedelslager, kontor og kantineordning.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Linde Truck Call App sikrer gods på gaflerne

Alle virksomheder ønsker at effektivisere den interne transport, køre med mest muligt gods på gaflerne og ikke spilde tiden med tomme kørsler fra A til B. Præcis denne udfordring løser den nye Linde Truck Call App, der kan sammenlignes med en slags moderne taxabooking, hvor en given chauffør kan acceptere eller afvise en aktuel transportopgave.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Forbrugerne kræver bæredygtig levering

43 procent af forbrugerne siger, at de foretrækker at handle med en forhandler, der tilbyder grønne leveringsmuligheder, ifølge ny undersøgelse. Kun 20 procent er tilfredse med de nuværende muligheder på området.

Lager & distribution

Tre store spillere kæmper om pakkeposten

Markedet for pakkepost stiger i takt med, at e-handel bliver mere og mere populært. Og der er særligt tre parter, der kæmper om kunderne: De pressede postkoncerner, nethandelsgiganter som Amazon og de nye drenge i klassen, supermarkederne.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere