Lager & distribution

Lager & distribution

Nyt pallesystem reducerer Brings CO2-udslip i Norge

Hos Bring og Posten i Norge har man udrullet et nyt et pallesystem til sine vare- og lastbiler i den nordlige del af landet. Der har indtil videre kunne spares et helt køretøj om ugen på strækningen Tromsø – Tana, fordi bilerne pakkes så meget mere effektivt. Det viser sig også positivt i distributørernes klimaregnskab.

Lager & distribution

DSV opkøber logistikselskab og bliver verdens tredjestørste

To år efter købet af schweiziske Panalpina offentliggør det danske transport- og logistikselskab endnu engang et stort opkøb med købet af Agility Global Integrated Logistics (GIL). Købet af GIL har en værdi af 26 milliarder kroner og placerer DSV Panalpina som verdens tredjestørste logistikselskab.

Lager & distribution

Ny lagerløsning skal ikke kun opbevare værktøjet, men også indsamle data om det

Sandvik Coromant har udvidet sit udvalg af digitale CoroPlus®-løsninger med den nye service CoroPlus® Tool Supply. På den måde giver de virksomheder muligheden for at forene værktøjslageradministration med værktøjslogistik, og det hjælper operatøren med at vælge og returnere værktøjer, sikre lageropfyldning og lagerstyring ved hjælp af samme interface.

Lager & distribution

Logistikløsninger til e-commerce virksomheder i vækst

Det kommer efterhånden næppe som en overraskelse for nogen, at e-handlen stormer frem og online handel har vundet indpas hos danske og internationale kunder. Er du en af dem?

Indhold fra partner

Lager & distribution

På trods af forbud indeholder mange skibe stadig asbest

Siden 2011 har nybyggede skibe ikke måtte indeholde mineralet asbest, hvis støv er forbundet med luftvejssygdomme samt en række kræftformer. Men på 65 procent af skibe i dag, finder man stadig stoffet, som blev hyppigt brugt til byggeri og isolation.

Lager & distribution

Mærsks jernbane-eventyr når ny milepæl

Med sin AE19-service vil Mærsk forbinde Asien og Europa gennem et samspil mellem sø- og jernbanefragt. Nu har Mærsk for første gang transporteret et ’block train’ fra Japan til Storbritannien over den transsibiriske jernbane. På den måde opliver transportvirksomheden gamle transportruter.

Lager & distribution

Vækst i e-handel og DIY skaber snævre lagergange og krævende pluk

Den britiske e-handel snuppede sidste år 10 års vækst på ét år. Der er fuld fart på e-handel og do it yourself (DIY) i Europa og store dele af verden. Det skaber efterspørgsel efter Combilifts specialtrucks, der er designet til at arbejde i snævre og kringlede lagergange – der hvor den normale truck ikke kan finde ’albuerum’.

Lager & distribution

DTL i oprør over nye krav til transporterhvervet i København

Hos Københavns Kommune lægger man planer om at indføre fossilfri zoner og vil i den sammenhæng kræve at last- og varebiler har et anerkendelsesværdigt formål, når de kører i byen. Hos DTL - Danske Vognmænd kalder det en hån mod erhvervet.

Lager & distribution

Hummel tager første spadestik til nyt internationalt distributionscenter

På en grund i Padborg har sportsbrandet Hummel sammen med Aabenraa Kommune taget første spadestik til, hvad der skal blive et nyt automatiseret lager og distributionscenter. Med den store investering stræber Hummel efter at servicere endnu flere markeder og kunder bedre og hurtigere end nogensinde før.

Lager & distribution

Bring er først til at tilbyde danskerne returnering af pakker via Nærboks

Danskerne har længe efterspurgt muligheden for at sende pakker retur via Nærboks, nu tilbyder Bring som den første pakkedistributør i Danmark i samarbejde med Nærboks denne løsning.

Lager & distribution

5 tegn på at din forretning har brug for Product Information Management (PIM)!

Vi har samlet en checkliste, som du kan bruge til at vurdere, om en investering i PIM er det rigtige for din forretning.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Ever Givens blokering af Suezkanalen skaber langvarig dominoeffekt

Tidlig tirsdag morgen den 23. marts satte det 400 meter lange og 220.000 tons tunge containerskib Ever Given sig på tværs af Suezkanalen. Det tog næsten syv døgn at få det vristet fri igen, og det betød, at hundredvis af fragtskibe sad fast ved kanalen. Effekten af flaskehalsen er en langvarig dominoeffekt med havne og transportkapacitet i Europa og andre steder, der bliver oversvømmet de næste uger og måske måneder.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere