Lager & distribution

Lager & distribution

Automatiser og optimer din plukkefunktion i 3PL, E-Commerce eller distribution med AMR og reoler i et kompakt lager

SCANLOX – tidligere 2L-Automation - er skandinavisk partner med SCALLOG. En fransk automatiserings- og logistik leverandør indenfor AMR baseret plukkefunktion.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Case: Selvbærende teams

Logistikkompagniet kan træde til ved spidsbelastninger med det samme

Indhold fra partner

Lager & distribution

Kapitalfond er ny medejer af Logitrans

For første gang i virksomhedens mere end 80 år lange historie har Logitrans A/S i Ribe fået en kapitalfond med ombord. Dansk Ejerkapital har netop investeret i den familieejede virksomhed, og fremtiden byder blandt andet på et ambitiøst robotprojekt.

Lager & distribution

Månedens udfordring: Resiliens kræver stærk indkøbsafdeling

Coronakrisen afslørede sårbarheder i alverdens forsyningskæder. Logitrans fik for eksempel øjnene op for, at de var meget afhængige af enkelte centrale leverandører. Deltagelse i forskningsprojekt om supply chain resilience har styrket Logitrans’ bevidsthed om forsyningskædens svage og stærke aspekter.

Lager & distribution

FTZ’ nye logistikanlæg klarer 50.000 ordrelinjer per dag

Når Danmarks største autogrossist åbner sit nye hovedlager på Fyn, bliver det med et logistikanlæg, der sætter nye standarder for automatisering, korte leveringstider og god ergonomi. Målene med det nye anlæg er at fremtidssikre driften og skabe mærkbare forbedringer for både kunder og medarbejdere.

Lager & distribution

Emballage-virksomhed har indgået gylden aftale

Østrigs nationale postvæsen har valgt danske RE-ZIP som ny totalleverandør af cirkulær emballage. Aftalen løber i tre år og omfatter potentielt op mod en halv milliard pakker årligt.

Lager & distribution

Søfarten løftes til nyt grønt niveau

Kommissionsformand Ursula von der Leyen har navngivet verdens første containerskib drevet af grøn metanol i København.

Lager & distribution

Metanol-drevet containerskib får anløb i Danmark

Når verdens første metanoldrevne containerskib fra A.P. Møller – Mærsk sættes ind i Østersøen bliver det med fast anløb til Fredericia Havn. I de senere år har Fredericia Havn fået en større og større betydning på det europæiske containermarked, og den grønne transportkorridor med Fredericia Havn og Taulov Dry Port bliver nu en central del af fortællingen, når A.P. Møller – Mærsk skriver historie med verdens første metanoldrevne containerskib.

Lager & distribution

Skandinavien løftes med køb af transportvirksomhed

Som en del af sin vækststrategi erhverver Dania koncernen GDL Sjöcontainer AB med henblik på at styrke den skandinaviske markedsposition og derigennem forbedre servicetilbud til kunder.

Lager & distribution

Nyt robotlager betyder levering i ekspresfart

Brings nye fulfillmentcenter i Køge står klar. Lageret er udstyret med den nyeste teknologi og smartere løsninger, der påvirker miljøet langt mindre. Med åbningen af den nye facilitet kan Bring tilbyde levering samme dag som bestilling til 2 millioner danskere.

Lager & distribution

ZEBRA TC22 og TC27 håndterminaler

Zebras populære entry-level Android håndterminaler TC21 og TC26 får nu en storebror i form af modellerne TC22 og TC27, hvor begge generationer dog fortsat vil kunne leveres side om side en rum tid endnu. De nye håndterminaler har hele 6" stor FHD+ touch-skærm, Android 13 OS og mere processorkraft og hukommelse end de i forvejen velfungerende mobile enheder.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Arbejdsmiljø og m3-udnyttelse styrer køle-/frostlageret

Medarbejdere er en mangelvare, m2-priserne er dyre og energipriserne presser omkostningerne i landets køle-/fryse distributionscentre. Det stiller høje krav til fleksible løsninger, der både tilgodeser arbejdsmiljø, pladsudnyttelse og energieffektivitet.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere