15.06.2021  |  Planlægning

Indspark: Kursus i produktionsstyring skaber værdi for din planlægning og styrker virksomhedens konkurrencekraft

Produktionsplanlægning er der, hvor virksomheden reelt jonglerer med de største værdier i form af blandt andet maskiner, mennesker og materialer, og med den rette planlægning kan man slå konkurrenterne.

For der er ofte tid og penge at hente, når optimal produktionsstyring hjælper til at frigive ressourcer og spare tid på processer, der gentages igen og igen. Det kan betyde markante forbedringer på både top- og bundlinje.

På vores kursus i produktionsstyring- og planlægning giver vi dig redskaber til at handle på solid viden om muligheder og konsekvenser, og til at følge din produktion trin for trin og hurtigt se, hvad der vil ske, hvis produktionen omstilles, skaleres op eller ned, eller en ny ordre pludselig skal presses ind. Alt sammen noget der er med til at styrke virksomhedens konkurrencekraft og give tilfredse kunder.

Se mere information om kurset samt tilmelding her.

Mere fra ROB-EX

ROB-EX A/S

ROB-EX Scheduler

IT virksomhed med internationalt perspektiv ROB-EX A/S er en it- og ingeniørvirksomhed. Vi har siden 1999 udviklet softwaren ROB-EX Scheduler til produktionsplanlægning til en lang række industri- og fremstillingsvirksomheder. Vi er en international virksomhed og har stor ekspertise inden for digitalisering, planlægning og styring af produktion. Et visuelt planl…

Se profil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere