01.09.2021  |  Branchenyt

Konference om Supply Chain resiliens. Deltag gratis.

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hvadenten du er virksomhedsleder, bestyrelsesmedlem, bestyrelsesformand eller arbejder professionelt med at skabe værdi gennem Supply Chain så bliv inspireret på årets Optilon konference. Det er gratis at deltage.

Sæt allerede nu kryds ved den 15. September fra 13-16. Her hoster vi i Optilon årets online Supply Chain konference. Det er gratis at deltage.

Her vil vi sætte fokus på "Thriving in uncertainty. Preparing for the future". Altså hvordan navigerer man i det ukendte og forbereder sig bedst på fremtiden. Hvordan skaber man en resilient Supply Chain.

Det gør vi fordi, at resiliens er kommet på alles læber. Men hvordan forbereder man sin virksomhed på det ukendte der ligger forude?

I forhold til resiliens så kan man få følgende input:

Matt Britton kommer og fortæller om fremtidens forbruger. Hvordan kommer de til at påvirke designet af jeres Supply Chain? Hvad sker der med hastigheden hvormed beslutninger skal træffes og Supply Chain designs skal rekonfigureres?

Andrew Spence er workforce futurist og vil fortælle hvordan de nye teknologier, såsom Blockchain kommer til at have indflydelse på måden vi tænker arbejde på. Hvilken indvirkning kan det tænkes at have på jeres syn på talenter og organisering?

Thomas Bjørnsten vil fortælle os noget om hvordan human data kan komme til at påvirke designet af fremtidens Supply Chain. Det er altså ikke nok kun at tale om big data. Fremtidens Supply Chain vil i høj grad være drevet af data fra alle mulige vinkler.

Skriv dig op til eventet lige her: https://optilon.com/event/optilon-scc-2021-thrive-in-uncertainty-prepare-for-the-future/

https://optilon.com/event/optilon-scc-2021-thrive-in-uncertainty-prepare-for-the-future/

Mere fra Optilon Danmark

Optilon Danmark

www.optilon.com

Vi har mere end 15 års erfaring med at hjælpe virksomheder i Norden med at blive de mest konkurrencedygtige i verden Vi scanner det globale marked for de bedste Supply Chain teknologier og implementerer dem herefter. Vi har mere end 1000 implementeringer bag os og cirka 200 kunder i førende Nordiske virksomheder. Det vil sige vi ejer ikke softwaren men kan 100% hj…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere