26.08.2015  |  Planlægning

Kom og mød Slimstock på Supply Chain Leaders Forum 2015

Indhold fra partner Hvad er dette?

Slimstock Nordic er igen i år sponsor ved Supply Chain Leaders forum på CBS, hvor årets team er ”Big Data Analytics – Achieving better visibility in the supply chain”.

Den 3. september 2015 afholdes det 4. Supply Chain Management Forum på CBS, hvor Slimstock Nordic igen er sponsor. Slimstock er glade for igen at kunne støtte op om dette event, som sætter fokus på nutidens potentielle forbedringsområder inden for Supply Chain Management. Dette års tema er “Big Data Analytics – Achieving better visibility in the supply chain”, som er et interessant tema da mange virksomheder har mulighed for at opfange ’Big data’, men så få virksomheder har viden og ressourcer til at bruge informationerne til noget brugbart. Gennemsigtighed i forsyningskæden er noget alle taler om og stræber efter, men hvor mange virksomheder har reelt set opnået gennemsigtighed til et tilfredsstillende niveau? Dette års tema vil sætte fokus på, at ’Big Data’ og den gennemsigtighed der kan opnås ved, at fange samt bruge den data som er tilgængelig for virksomheder. 

Derudover vil der være en prisuddeling for det bedste HD-SCM Business Projekt og den bedste HD-SCM afhandling, samt en præsentation af de nomineredes væsentligste resultater. Sidst men ikke mindst vil Slimstock være til stede og vi glæder os til at møde jer. 

Du kan læse mere om dette arrangement, samt tilmelde dig her --> SUPPLY CHAIN LEADERS FORUM 2015

Mere fra Slimstock Nordic

Slimstock Nordic

https://www.slimstock.com/dk

Simplificér det operationelle indkøb med automatiske og optimerede forecast- og lagerberegninger. Slim4 er det nye Indkøbssystem der kan sikre en høj servicegrad samtidigt med at lagerbeholdningen ikke følger med op.  Resultater fra mere end 600 kunder globalt sikrer din virksomhed et seriøst alternativ til eksisterende indkøbsprocesser…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere