07.10.2021  |  Branchenyt

Kom gratis i biografen

Indhold fra partner Hvad er dette?

Kom med til en spændende eftermiddag, hvor du kan blive opdateret på de nyeste opfindelser fra Tecsys og resten af afdeling Q (Zebra, Honeywell og SOTI). Slut eftermiddagen af med at se James Bond: No Time To Die i Glostrup Biograf.

Vi har lejet en hel biograf, fordi vi endelig kan ses fysisk igen, og så er der også en spændende film på programmet i denne måned.

Tecsys og vores venner fra Zebra, Honeywell og SOTI byder velkommen den 28. oktober kl. 12-17 i Glostrup Biograf, Bryggergårdsvej 2, 2600 Glostrup. Vi lover det bliver et brag af et supply chain event.

Programmet for dagen:

– Kl. 12:00: Velkommen til afdeling Q i biografens foyer. Prøv de nyeste gadgets fra Zebra og Honeywell og hør hvordan Tecsys og SOTI understøtter det hele med smart software. Vi byder på sandwich, sodavand og popcorn.
– Kl. 12:45: Salen åbnes og der er free seating. Gratis goodiebag til alle.
– Kl. 13:00: Afdeling Q underholder med spændende indlæg. Vær den første der ved, hvad de nyeste gadgets kan og lær om de smarte løsninger fra SOTI og Tecsys, der sørger for at du bliver den bedste Supply Chain agent!
– Kl. 14:00-16:45: James Bond: No Time To Die.
– Kl. 16:45-17:30: Mulighed for at tale mere med Afdeling Q i foyer.

Gratis tilmelding: https://tecsys.dk/james-bond-event/

Tags: Tecsys A/S

Mere fra Tecsys A/S

Tecsys A/S

www.tecsys.dk

WMS/Lagerstyring: Optimering af varemodtagelse, indlagring, genopfyldning, pluk og pakning. Gør lageret 30% mere effektivt. https://tecsys.dk/wms/Transportstyring: Ruteoptimering, Flådestyring, Bevis for levering, Underskrift på skærm, Navigation, Kortvisning. https://tecsys.dk/transport-management-system/Skræddersyet software: RFID, Labelløsninger eller dit helt eget projekt…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere