KNAPP A/S

Lager & distribution

KNAPP offentliggør rekordstort regnskabsresultat

KNAPP AG kan endnu en gang se tilbage på et rekordår. Østrigske KNAPP AG, der er ekspert i intern logistik, har i regnskabsåret 2015/16 øget sin nettoomsætning med 25 % til 581,97 mio. euro og opnået et resultat på 30,52 mio. euro. Det imponerende resultat, der er ny rekord for virksomheden, er resultatet af en langsigtet vækststrategi.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Fri bane for KNAPPs Open Shuttle

KNAPPs Open Shuttles finder selv vej gennem lageret – hurtigt og sikkert. Det førerløse transportmiddel er allerede i drift på Grene Danmarks centrallager i Skjern. Grene besluttede i juli 2012 at foretage en omfattende udvidelse og modernisering af det daværende lagersystem for at imødekomme de voksende krav på markedet og for at gøre lageret i stand til at håndtere flere kanaler. Sammen med et højeffektivt goods-to-man plukkelager baseret på KNAPP’s OSR ShuttleTM, som er kernen i løsningen, varetager Open Shuttle-køretøjerne nu selvstændigt komplekse transportopgaver.

Indhold fra partner

Branchenyt

Rekordernes år hos KNAPP

Østrigske KNAPP AG, med afdeling i Næstved på Sjælland, har i regnskabsåret 2014/15 øget sin omsætning med 20 % til 466,3 mio. euro og opnået et resultat (EBIT) på 21 mio. euro. De særdeles positive tal er et resultat af virksomhedens langsigtede vækststrategi.

Indhold fra partner

Revolutionerende lagershuttle kommer til Danmark

YLOG Industry Solutions GmbH, et datterselskab af KNAPP AG, er for nylig er flyttet ind i helt nye lokaler i Dobl, Østrig – tæt på KNAPP’s hovedkvarter i Graz. YLOG-Shuttle-systemet er enestående i sin måde at kunne flytte shuttles både på tværs og på langs i lageret via drejelige hjul og et innovativt strømforsyningssystem.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Robotter tager sig af intern logistik hos Grene Danmark

Selvkørende robotter til intern logistik er seneste automatiseringstiltag på Grene Danmarks centrallager.

Indhold fra partner

Branchenyt

KNAPP vinder to priser sammen med John Lewis

I et år med mange aktiviteter i anledning af sit 150 års jubilæum har Storbritanni-ens største stormagasinkæde John Lewis nu fået endnu en grund til at fejre sig selv: Sammen med sin leverandør af automatiserede logistikløsninger KNAPP vandt John Lewis to priser ved den store ESCE-prisoverækkelse for nylig.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Den rette medicin

Fagron, som sælger farmaceutiske råvarer, har stor gavn af KNAPPs teknologier

Indhold fra partner

Lager & distribution

Elgiganten vælger Knapp som partner

Varehuskæden Elgiganten har valgt den internationale virksomhed Knapp som leverandør til udvidelsen af centrallageret.

Lager & distribution

Knapp øger omsætningen med 20 procent

Knapp er vokset betydeligt i seneste regnskabsår og har øget sin omsætning med 20 procent. Resultatet landede på 21. mio. euro.

Indhold fra partner

KNAPP leverer E-Grocer løsning til Tudespensa.com - Effektiv løsning til e-handel

En ny bog, en smuk kjole eller et frisk brød – online shopping har aldrig været lettere. Nutidens forbrugere vælger i stadigt stigende grad at handle på nettet, hvor butikkerne altid har åbent. Denne tendens ses også inden for dagligvarehandlen, som oplever et e-handelsboom. Da Tudespensa.com skulle finde en fremtidsorienteret løsning til plukning af enkeltvarer, valgte de at trække på KNAPPs ekspertise.

Indhold fra partner

Branchenyt

KNAPP og Marc Cain ser frem til et udbytterigt og langsigtet partnerskab

På baggrund af den særdeles gode ordresituation har Marc Cain besluttet at udvide sin produktions- og logistikkapacitet. Marc Cain vil investere omkring 34 mio. euro i virksomhedens fremtidige logistik for at styrke "Marc Cain"-brandet yderligere og tilbyde sine kunder på B2B- og B2C-området unikke leveringstjenester.

Indhold fra partner

Lager & distribution

KNAPP udvikler ergonomisk palleplukkesystem til SPAR

For at ruste sig til fremtiden har KNAPP udviklet et unikt palleplukkesystem i tæt samarbejde med SPAR i Østrig. Det semiautomatiske Pick-it-Easy Move-system anvendes ved plukning af hele dagligvaresortimentet og blev for første gang sat i drift i september 2014 i SPARs hovedkvarter i Maria Saal, Østrig. Med det nye system kan den enkelte medarbejder nu håndtere tunge varer på en ergonomisk langt mere korrekt måde end hidtil.

Indhold fra partner

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere