11.03.2015  |  Lager & distribution

Klimavenlig gaslastbil på Transport 2015

Indhold fra partner Hvad er dette?

Mercedes Benz fremviser på fagmessen Transport 2015 en ny bæredygtig lastbil, der kan køre på både naturgas og biogas.

Den hæderkronede tyske bil- og transportkoncern Mercedes Benz fremviser ved Transport 2015 i Messecenter Herning en bæredygtig lastvognsmodel, der kan køre på CO2-nedsættende naturgas og CO2-neutralt biogas.

Det er den sekscylindrede model Econic NGT, der bliver vist frem på det danske marked og som ifølge Mercedes Benz nedsætter både støj og partikeludledning.

Læs også: CO2-neutrual transport i Tyskland

Og modellen passer godt ind på det danske marked – derfor er forventningerne høje, mener salgschef hos Mercedes Benz, Danmark, Lasse Wøhlk.

”Danmark er stærk på levering af biogas, og det er et marked i vækst. Mange kommuner og renovationsselskaber har allerede udvist stor interesse for Econic NGT, og den første gasdrevne Econic er også allerede leveret til distribution af dagligvarer”, siger han og understreger, at trods bilens markant anderledes konstruktion spiller det ikke ind på evnen til at klare en stor transportbyrde.

Læs også: DB Schenker og Maersk i samarbejde om mindre CO2

Transportmessen løber af stablen 19.-22. marts, og er den største transportmesse i Skandinavien. Der vil i år være 240 udstillere, der udstiller i ni forskellige haller. 

-JPN

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere