15.01.2019  |  Lager & distribution

KJV optimerer plukkelageret med smalgangsreoler

Indhold fra partner Hvad er dette?

Som en af landets førende leverandører af bl.a. skærende værktøjer, transmissioner, teknik og automationsløsninger havde KJV behov for at øge plukkehastigheden for at imødekomme et stigende salg via webshop.

Det blev startskuddet til et projekt der bl.a. bestod i at udskifte det gamle pallereol-lager med et smalgangslager med småvarereoler der er bygget op omkring en speciel plukketruck.

Direktør Kristian Løftgaard fortæller: "Generelt har vi været tilfredse med forløbet og implementeringen af projektet. Der har ikke været de store forskrækkelser, det er gået rimeligt smertefrit. Det var en udfordring med forandringer af bygningen samt et lager og en butik der skulle fungere under hele processen. Der er ikke en dag hvor vi ikke har kørt varer ud til folk. Der har været nogen lange dage men folk fik deres varer, hvilket var meget vigtigt for os”.

Læs mere om projektet der også omfattede en bedre integration af afhentningsbutikken i lageret.

Mere fra CONSTRUCTOR DANMARK A/S

CONSTRUCTOR DANMARK A/S

www.constructor.dk

Constructor Danmark A/S er brancheledende leverandør af lager- & logistikløsninger.Uanset om du er på jagt efter reoler til lageret, værktøjsskabe til værkstedet eller søger eksperthjælp til det lovpligtige reoleftersyn kan Constructor hjælpe dig. Faktisk kan vi tilbyde dig en komplet pakke lige fra lageroptimering til produkter, montage & service/eftersyn. Vi kan simulere dit nye lag…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere