07.08.2017  |  Branchenyt

Kjell & Company vælger forecasting- og disponeringssystem fra AGR Nordic A/S

Indhold fra partner Hvad er dette?

AGR Nordic A/S og Kjell & Company indgår samarbejde om implementering af AGR 5

Kjell & Company er nordens førende udbyder af elektronik til hjemmet, med det bredeste sortiment på over 9000 forskellige varer pr. butik.  De servicerer deres mange kunder igennem deres 110 butikker, som er fordelt i Sverige og Norge, hvor service og kompetent personale er i højsædet. Udover butikkerne drives der også en stor webshop.

Da vækst stadig spiller en stor rolle for Kjell & Company, faldt valget af nyt forecast- og diponerings system naturligt på AGR5, da AGR Nordic igennem mange år har haft succes til at fastholde både servicegrad og optimal lagerværdi for deres kunder, på trods af stor vækst og mange nye butiksåbninger. AGR 5 kan håndtere både indkøb og lager i de mange butikker og central lager, samt fungere som S&OP tool til feks. planlægning af kampagner. 

AGR Nordics webbaserede Inventory Optimiser og dets unikke S&OP tool anvendes af store og mellemstore virksomheder til forbedring af servicegraden og samtidig reduktion af lagerbindingen. Sammen med det specialudviklede Manage-by-Exception rapportmodul holder systemet øje med afvigelser, der kræver fokus, samt giver et godt overblik over performance i hele kæden til såvel brugerne samt til ledelsen.

For mere information se www.agrnordic.com eller kontakt os på 7022 7100

Mere fra AGR Nordic A/S

AGR Nordic A/S

www.agrnordic.com

AGR blev grundlagt i 1997 og er specialister i indkøbsplanlægning, forecasting S&OP og optimering. Vi tilbyder software- og rådgivningsløsninger. Virksomhedens hovedløsning, AGR Inventory Optimiser, er et add-on til kundernes ERP løsning og har til formål at hjælpe med opnå og vedligeholde den rette servicegrad, med mindst mulig lagerbinding. Løsningen skal også frigøre ressourcer til at…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere