Event

KICK OFF 2022 - SHAPING A WORLD OF TRUST

Bureau Veritas HSE

www.bureauveritas.dk

  • infohse@dk.bureauveritas.com
  • 77311000
  • Oldeborggade 25-31, 7000 Fredericia
Se profil  
Type: Konference
Start dato: 11.08.2022
Start tidspunkt: 8:30
Sted: Messe C, Vestre Ringvej 101, 7000 Fredericia
Tilmeld  

På Bureau Veritas Kick Off 2022 - Shaping a World of Trust kommer du på forkant med seneste nyt inden for kvalitet, miljø, arbejdsmiljø, cybersecurity og bæredygtighed. I 2022 er det overordnede tema for dagen Shaping a World of Trust, og fælles for dagens 9 oplægsholdere er, at de alle taler ind i emnerne bæredygtighed og cybersecurity.

SHAPING A WORLD OF TRUST

På Bureau Veritas Kick Off 2022 får du fornøjelsen af at opleve hele 4 keynote speakers og 6 spændende virksomhedscases fortælle om bæredygtighed og cybersecurity.

De 4 keynote speakers, der gæster Bureau Veritas’ Kick Off 2022, er Group CFO, Michael Ebbe fra DSV A/S, Jens Myrup Pedersen, Professor i Cybersikkerhed på Aalborg Universitet og træner for det Danske Cyberlandshold, Mogens Lykketoft, og Anders Morgenthaler, tegner, instruktør og klimaaktivist.

Herudover får du mulighed for at høre 3 ud af de 6 virksomhedscases fra Blue Water Shipping A/S, Statkraft, Everfuel A/S, Kompan A/S, og to andre virksomheder, som vil blive annonceret i nærmeste fremtid. Læs mere under hvert oplæg og i dagens program.

DSV - VERDENS NU TREDJESTØRSTE TRANSPORT- OG LOGISTIK- VIRKSOMHED VED MICHAEL EBBE

I 2021 modtog DSV A/S, som er verdens tredjestørste transport- og logistikvirksomhed, et multicertifikat, der dækker både kvalitet, miljø og arbejdsmiljø for flere end fem hundrede af virksomhedens kontorer i hele verden. Hør mere omkring, virksomhedens fremtid, hvordan det er lykkedes DSV A/S at integrere opkøbene af Panalpina og Global Integrated Logisitics (GIL), og hvorfor det er så vigtigt at arbejde med skalerbare og ensrettede processer hos DSV A/S.

Læs mere

CYBERSIKKERHED I 2022 - HVAD GØR HACKERNE, OG HVAD GØR VI? TÆNK SOM EN HACKER VED JENS MYRUP PEDERSEN

Et vigtigt element i at forsvare sig mod angreb er at forstå hvordan forskellige grupper af hackere tænker og arbejder: Hvad er deres motiver, hvilke evner og kapabiliteter har de, og hvilke ressourcer råder de over?

På dagen vil Jens Myrup Pedersen komme ind på, hvordan de forskellige grupper af hackere arbejder, og hvordan man som virksomhed bedst ruster sig mod et stadigt mere komplekst og alvorligt trusselsbillede. 

Læs mere

EUROPA I FLAMMER – NYE RAMMER FOR KLIMA, BÆREDYGTIGHED OG SAMHANDEL VED MOGENS LYKKETOFT

Med Ruslands invasion af Ukraine er Europa ændret. Vi skal som borgere, virksomheder og samfund indstille os på en ny virkelighed, som har væsentlig betydning for vores fremtid.

Mogens Lykketoft vil analysere situationen og kæde de seneste begivenheder sammen med andre historiske pejlemærker. Han vil desuden give sit bud på den nye virkelighed, og til sidst vurdere betydningen for Danmark og forceringen af den grønne omstilling.

Læs mere

EN KLIMAKATIVIST IN ACTION: TRY HARD VED ANDERS MORGENTHALER & ANNE AHN LUND

I forbindelse med udviklingen af komedieserien Try Hard, var det afgørende for Anders Morgenthaler, at den blev produceret så klimavenligt som muligt, og han ansatte derfor Anne Ahn som bæredygtighedskonsulent. I fællesskab lykkedes det dem at reducere CO2-aftrykket med 50% i forhold til en konventionel produktion. Hør bl.a. om, hvorfor klima skal på dagsordenen og få hans bud på, hvordan både dansk filmproduktion og erhvervslivet kan blive mere klimaorienteret.

Læs mere

 

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere