07.03.2018 | Navnenyt

Kennet Brinkmann ny salgs- og udviklingchef Øst hos DKI Logistics A/S

Kennet Brinkmann har mange års erfaring i branchen.

39-årige Kennet Brinkmann er ansat som salgs- og udviklingschef Øst hos DKI Logsitics A/S, der har lokationer i Horsens og Køge.

Kennet Brinkmann får primært ansvar for salget i Øst – altså Sjælland, mens salgs- og udviklingschef Jens Christian Dahl primært har ansvar for Vest – nemlig Fyn og Jylland.

De to kender hinanden fra Danske Fragtmænd, hvor de tidligere har arbejdet sammen.

Kennet Brinkmann har et CV, der afslører stor viden om branchen. Ud over Danske Fragtmænd har han arbejdet hos DHL og A-post.

De seneste 12 år har han primært arbejdet med salg, men tidligere har han også varetaget en lang række andre funktioner i branchen. Det er i dag en stor fordel i dialogen med kunderne, fordi han dermed kender deres udfordringer.

Kennet Brinkmann glæder sig til arbejdet hos DKI Logistics A/S, fordi det er en virksomhed i vækst, og fordi han ikke er i tvivl om, at der er en tendens i samfundet til, at man outsourcer mere og mere – eksempler på den trend er deleøkonomi og leasing. På samme måde outsourcer flere og flere virksomheder deres lagerhåndtering.

Kennet Brinkmann bor i Hedehusene ved Roskilde med sin kone og to børn – en datter på fem år og en søn på otte år. Fritiden bruger han blandt andet som fodboldtræner for sønnens fodboldhold, ligesom han selv spiller fodbold på hyggeplan.

Mere fra DKI Logistics

DKI Logistics

www.dki-logistics.dk

Vi vil være de bedste til tredjepartslogistik (3PL). Vi vil være de bedste til at give kunden det, som kunden har behov for uanset, om det er lagerhotel i Horsens eller Køge, lagerhåndtering eller logsitik og distribution. Det gør vi blandt andet ved at arbejde under mottoet »Hvad kan vi gøre for dig?« . Vi tror på, at de bedste løsninger bliver til igennem et samarbejde mellem kunden,…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere