13.04.2021 | Navnenyt

Kasper Simonsen ansat som Junior Consultant i konsulenthuset Syncronic

Kasper Simonsen (23) er ansat som Junior Consultant i Syncronic, der med 30 ansatte er Danmarks største specialiserede rådgiver i krydsfeltet IT og Supply Chain Management.

Han indgår samtidigt i Syncronics særlige program for unge Supply Chain Management talenter, hvor der er fokus på at sikre kontinuerlig faglig udvikling.

I sin nye stilling skal Kasper Simonsen i første omgang være med til at løse analytiske opgaver for Syncronics kunder, udføre salg og markedsføring, samt løse administrative opgaver.

Kasper Simonsen er i færd med at afslutte den almene del af HA på CBS og håber herefter at kunne fortsætte med at læse cand.merc. med speciale i Supply Chain Management.

”Jeg brænder for Supply Chain Management og skriver for tiden bachelorprojekt om Demand Driven MRP. Derfor er det en drøm at skulle arbejde for Syncronic, som er et af landets dygtigste konsulenthuse inden for netop dette område,” siger Kasper Simonsen.

Kasper Simonsen bor på Torvevej i Skovlunde.

 

Mere fra Syncronic ApS

Syncronic ApS

www.syncronic.com

Since 2006 Syncronic has established its reputation in the market with more than 30 consultants that understand your business and what creates value for you. We strategize supply chains for impact and provide the roadmap for change. We design and implement business processes that actually work together with your existing or new IT system. At Syncronic Management Consulting, we challenge ou…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere