21.08.2018 | Navnenyt

Karsten Mosegaard – ny udviklingskonstruktør hos Palcut A/S

Palcut A/S i Holstebro, specialist i løsninger til automatisk palletering, styrker udviklingsafdelingen med ansættelsen af Karsten Mosegaard som udviklingskonstruktør.

Karsten Mosegaard, 35 år, er ansat som udviklingskonstruktør hos Palcut A/S i Borbjerg ved Holstebro. Hermed vender han tilbage til Palcut efter kort afstikker til en anden virksomhed i området. Karsten Mosegaard skal skræddersy Palcuts palleteringsløsninger til blandt andet føde- og drikkevareindustrien. Han skal varetage den tekniske dialog med kunden, konstruere og følge konstruktionen til den er produceret, installeret og med succes integreret i kundens palleteringslinje.

Karsten Mosegaard kommer fra en stilling som projektleder hos Linatech i Kjellerup, hvor han har arbejdet med udviklingsopgaver for medicinalindustrien. Tidligere har han arbejdet for Palcut i seks år som konstruktør, som han altså nu vender tilbage til.

Han er udlært som smed hos Alfred Priess i Vinderup, og Karsten Mosegaard har efterfølgende videreuddannet sig til teknisk designer på Herningsholm Erhvervsskole i Herning.

- Det er med stor glæde, at vi kan byde Karsten Mosegaard tilbage hos Palcut. Han har mange års erfaring og er ekspert i at tilpasse vores løsninger til kundernes behov. Det er vigtigt eftersom 80 pct. af Palcut-installationerne skal tilpasses til den aktuelle pakkelinje, siger Rudi Pedersen, adm. direktør i Palcut A/S.

Mere fra Palcut A/S

Palcut A/S

www.palcut.com/dk

  • info@palcut.com
  • +45 9613 3110
  • Hedegaardvej 13, Borbjerg DK, 7500 Holstebro

PALCUT ER DIN SPECIALIST I ARKLØSNINGER TIL PALLETERINGMed vores state-of-the-art automatiske arkdispenser og antislip papir, sigter vi hele tiden efter nye løsninger og forbedringer indenfor pakning og emballage.Ved at bruge antislip ark, der er skåret fra ruller i palleteringsprocessen, sikrer vi hurtigere betjening med kortere nedetid sammenlignet med almindelige ark i stakke på paller.Palcut A…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere