11.11.2016 | Navnenyt

Karin Bergqvist administrerende direktør for Consafe Logistics Danmark

Den 1 april 2016 har Karin Bergqvist påtaget sig rollen som administrerende direktør for Consafe Logistics Danmark. Som Operations Manager i CLDK har hun med stor succes lavet en turn-around af virksomheden.
Karin startede som production engineer, men har i løbet af de sidste 20 år arbejdet i forskellige lederroller. Karin har erfaring fra forskellige brancher, f.eks IT, FMCG og lægemidler. Hendes viden om forsyningskæden og procesoptimering vil være til gavn både internt og over for kunder.

Mere fra Consafe Logistics

Consafe Logistics

www.consafelogistics.com

Consafe Logistics er en af Europas førende leverandører af WMS løsninger til virksomheder over hele verden. Vi designer, udvikler og implementerer løsninger til alt indenfor lager og logistik. Løsninger, der maksimerer profit for vores kunder i mere end 30 lande gennem vores egne afdelinger i Sverige, Norge, Danmark, Holland, Polen og Storbritannien.

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere