29.09.2022 | Navnenyt

Jonas Giuliano ny Finance Director for Jungheinrich i Sverige og Danmark

Jonas Giuliano er tiltrådt stillingen som ny Finance Director for Jungheinrich i Sverige og Danmark fra 15. august 2022. Samtidig er han blevet en del af ledelsesteamet for begge lande.

Senest kommer Jonas Giuliano fra en stilling som Director Finance & Business Transformation for Facility & Real Estate Mangement hos Tetra Pak. Han har 25 års erfaring fra Tetra Pak-koncernen med en stor, international erfaring fra en bred vifte af spændende roller inden for økonomi, både i lokale og centrale teams.  Disse roller har varieret fra produktudvikling gennem logistikkæden og fremstilling til marketing- og salgsoperationer.

"Det føles rigtig godt at knytte Jonas Giuliano til vores i forvejen stærke team. I Jonas får vi en leder med strategisk erfaring og en god forståelse for branchen. Jeg ser meget frem til vores samarbejde", siger Carsten Duus, administrerende direktør for Jungheinrich i Sverige og Danmark.

"Jeg er meget stolt over at påtage mig rollen som Finance Director hos Jungheinrich.  Det bliver spændende at være med på rejsen mod at udvikle Jungheinrich yderligere i en tid, hvor intralogistikbranchen undergår store forandringer", siger Jonas Giuliano.

Mere fra Jungheinrich

Jungheinrich

www.jungheinrich.dk

Jungheinrich er en af verdens førende i trucks, oplagring og materialehåndltering, samt den førende i Europa indenfor warehousing teknologi. Vi er en af de førende leverandører af gaffeltrucks, både nye som brugte, lejemaskiner samt salg direkte til kunder.Vi producerer el-trucks, motor-trucks, skydemast trucks, palleløftere, stablere, smalgangstrucks, el-trækkere samt reolsystemer og førerløse tr…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere