01.07.2022 | Navnenyt

Johan Kristofferson er blevet udnævnt til Head of Sales og Managing Director for Swisslog Norden

Johan Kristofferson

Gøteborg 2022-06-23 - I en ekstremt dynamisk markedssituation med rekordstor efterspørgsel styrker Swisslog sin nordiske organisation med rekrutteringen af ​​Johan Kristofferson (47). Senest kom Johan Kristofferson fra rollen som Regional Sales Director, Digital Solutions Europe i Boeing.

- Efter næsten 20 år i forskellige roller i Boeing føles det ekstremt sjovt og inspirerende at kunne skifte branche, men samtidig arbejde videre med komplekst salg af omfattende projekter med meget teknologiindhold, lange processer og høje krav til værdiskabelse, siger Johan og understreger, at han er ydmyg, før han nu lærer mere om lagerautomatisering og intralogistik.


Johan læste teknisk fysik på Chalmers Tekniske Universitet frem til 2002. Herefter gled han lidt tilfældigt ind i softwarebranchen i rollen som teknisk sælger i Göteborg-virksomheden Carmen Systems - en virksomhed, som senere blev opkøbt af Boeing. Johan fortsatte derefter sin karriere i 19 år i forskellige salgslederroller, i flyproducentens organisation for flyveoperationer.

- Folk beskriver mig ofte som tydelig med, hvad jeg vil opnå, og at jeg formidler en smittende tro på, hvor vi er på vej hen. Jeg synes, jeg har en positiv og moderne ledelsestænkning, hvor jeg sætter teamet i centrum og vil skabe et miljø og en kultur, hvor mennesker kan trives, og hvor de fælles præstationer er i fokus.

I Swisslog og branchens nuværende markedssituation, hvor efterspørgslen overstiger leveringskapaciteten, vil Johans fokus være på at skabe struktur, systematik og prioritere ressourcer på den rigtige måde.

- Det er selvfølgelig en misundelsesværdig situation, samtidig med at det er vigtigt at styre alle de forpligtelser, vi har påtaget os og gør, på en måde, der er god for kunderne. Her er det vigtigt at sikre, at vi arbejder godt sammen i organisationen, er synkroniserede og arbejder mod samme mål. At få hele løsningen til at fungere godt med design, realisering, support, salg, marketing mv.

Johan Kristofferson er gift, har to børn og bor i Öjersjö, lidt uden for Gøteborg. I fritiden nyder familien at stå på ski, golf og alle fire tog for nyligt dykkercertifikater.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere