28.11.2017 | Navnenyt

Jesper Korshøj, 50 år, er pr. 1 december ansat som ny økonomichef hos DKI Logistics A/S

Jesper Korshøj, 50 år, er pr. 1 december ansat som ny økonomichef hos DKI Logistics A/S, der har lokationer i Horsens og Køge. DKI Logistics er landets tredjestørste inden for lagerhotel og tilbyder også sine kunder at hjælpe med lagerhåndtering og distribution.
Jesper Korshøj er født og opvokset i Horsens, hvor han stadig bor.
Han er oprindeligt uddannet revisor og læste HD i Kolding. Siden har han blandt andet været regnskabschef hos Brdr. Schütt i Horsens og Stenhøj Hydraulik i Barrit, inden han kom til Stofa A/S som business controller. Senest har han været ansat som business controller i Bilernes Hus i Silkeborg.
Fritiden bliver brugt sammen med kæresten, der bor i Skanderborg og de to bonusbørn. Når der er tid, sætter den nyudnævnte økonomichef desuden pris på en tur i fitnesscentret.

Mere fra DKI Logistics

DKI Logistics

www.dki-logistics.dk

Vi vil være de bedste til tredjepartslogistik (3PL). Vi vil være de bedste til at give kunden det, som kunden har behov for uanset, om det er lagerhotel i Horsens eller Køge, lagerhåndtering eller logsitik og distribution. Det gør vi blandt andet ved at arbejde under mottoet »Hvad kan vi gøre for dig?« . Vi tror på, at de bedste løsninger bliver til igennem et samarbejde mellem kunden,…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere