26.10.2020  |  Innovation

IVECO tager føringen med IVECO LIVE CHANNEL, den nye broadcastingplatform specielt henvendt til transportbranchen

Indhold fra partner Hvad er dette?

Den nye IVECO LIVE CHANNEL er et virtuelt samlingssted for IVECO-kunder og –følgere, hvor de kan mødes, interagere og følge med i alt, hvad IVECO kan tilbyde.

Som følge af den aktuelle udfordrende situation og digitaliseringstendenserne har IVECO set muligheden for at være branchens førende inden for digital transformation af interaktion med kunderne og har på rekordtid skabt en ny broadcastingplatform, der uddyber og videreudvikler relationen til kunderne og transportbranchen.

IVECO fører an inden for den digitale transformation af kundeinteraktion og lancerer i dag sin nye broadcastingplatform IVECO LIVE CHANNEL - branchens første – som henvender sig specielt til IVECO-fællesskabet og transportbranchen.

I en tid med store forandringer, hvor pandemien har fremskyndet behovet for digitalisering og skubbet mennesker og virksomheder ind i den virtuelle verden, har IVECO set en mulighed for at skabe en helt ny måde til at udvikle sin relation til kunder, branchen, lastbilsentusiaster og offentligheden.

Den nye IVECO LIVE CHANNEL er udviklet på rekordtid og lancerer i dag sin globale engelsksprogede kanal. Senere følger dele med lokalt indhold specielt beregnet på markederne i Frankrig, Spanien, Tyskland, Italien og Polen på de respektive landes sprog.

Thomas Hilse, IVECO Brand President, udtaler: ”Hos IVECO vil vi gå foran, også i omstillingen til digitale løsninger. IVECO LIVE CHANNEL er et nyt virtuelt samlingspunkt for vores brand, hvor vi kan mødes og engagere vores kunder på en ny måde og give dem mulighed for at udforske IVECOs fantastiske verden i et underholdningspræget forum. Dette er ikke blot et redskab til at holde fysisk afstand: det er helt klart fremtiden! ”

“IVECO LIVE CHANNEL er en ægte webkanal skabt for at engagere, informere, underholde og interagere med vores kunder og transportbranchen, tilføjede Maria Laura Iascone, IVECO Global Brand Marketing Director. Vi har udformet det som en tv-kanal med en udsendelsesplan og en redaktionel plan, der kontinuerligt vil blive fornyet.

IVECO LIVE CHANNEL udsender on-demand-videoer, der dækker alle aspekter af mærkets aktiviteter og er vært for dets digitale begivenheder i livestreaming understøttet af interaktive værktøjer. Det vil også være et virtuelt klasseværelse, hvor IVECO vil afvikle sine undervisningsaktiviteter for sælgere.

Kanalen vil give adgang til hele IVECOs videoarkiv, som er opdelt i seks kategorier:

  • DON'T STOP EMOTION: optagelser og videoer af IVECOS begivenheder og konventioner
  • DON’T STOP PLANET: videoer om IVECOs bæredygtighedsaktiviteter og -initiativer
  • DON’T STOP LEARNING: undervisningsvideoer, træning og workshops
  • DON’T STOP PRODUCT: videoer af IVECOs produkter og tjenester
  • DON’T STOP CONFERENCE: livestreaming og optagelser af konferencer, pressebegivenheder og interviews
  • DON’T STOP STORIES: for at gense IVECOs rige arv gennem historiske videoer.

IVECO LIVE CHANNEL tilbyder en plads på forreste række til kunder, IVECO-chauffører, journalister, følgere af sociale medier og transportentusiaster, som ønsker at se IVECOs livestreamede begivenheder. Der vil være ægte digitale begivenheder, hvor man skal lade sig registrere for at deltage og modtage konferencemateriale og for at deltage i interaktive afstemninger i realtid.

Den nye kanal vil også være den nye platform, hvor IVECO vil formidle sine digitale undervisningsprogrammer for sælgere med de seneste værktøjer til undervisning og evaluering.

IVECO LIVE CHANNEL er allerede ”live” og tilbyder et omfattende udvalg af videoer, man kan se, når man har lyst: https://ivecolivechannel.com/

Mere fra IVECO Danmark A/S

IVECO Danmark A/S

https://www.iveco.com/denmark

IVECO Danmark A/S markedsfører og sælger varebiler, lastbiler og relaterede serviceydelser i hele landet. IVECO er en selvstændig integreret del af CNH Industrial-koncernen, der producerer varebiler, lastbiler, brandbiler, busser, entreprenørmaskiner, landbrugsmaskiner og motorer. Med en aktiv tilstedeværelse i 190 lande beskæftiger vi direkte over 62.000 mennesker, driver 64 fabrikker og 49 R…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere