25.05.2020  |  Lager & distribution

IVECO præsenterer de nye racerlastbiler IVECO S-WAY R

Indhold fra partner Hvad er dette?

Den officielle præsentation af de nye IVECO S-WAY R-racerlastbiler til team Hahn Racing og team Schwabentruck fandt sted på IVECOs testbane ved fabrikken i Ulm i Tyskland den 16. maj 2020.

Førerne Jochen Hahn fra team Hahn Racing og Steffi Halm fra team Schwabentruck kørte de nye lastbiler på testbanen og demonstrerede hvilke kraftfulde præstationer de besidder.

Med deres nye IVECO S-WAY-design bliver de nye racerlastbiler til team Hahn Racing og team Schwabentruck et opsigtsvækkende syn i 2020 racersæsonen.

IVECO indledte racersæsonen 2020 med den officielle præsentation af de nye IVECO S-WAY R racerlastbiler, som er forberedt specielt til team Hahn Racing og team Schwabentruck.

Begivenheden blev afholdt lørdag den 16. maj 2020 på testbanen ved IVECOs fabrik for produktion af tunge lastbiler og center for forsknings- og udvikling i Ulm. På grund af den aktuelle situation blev præsentationen kun overværet af en mindre gruppe deltagere i overensstemmelse med sikkerheds- og hygiejnebestemmelserne.

Førerne Jochen Hahn fra team Hahn Racing og Steffi Halm fra team Schwabentruck viste hvad de nye lastbiler duede til på testbanen og demonstrerede køretøjernes kraftfulde præstationer. Begivenheden blev også live-streamet på IVECOs Facebook-side, så teamenes sponsorer, kolleger og fans kunne se præsentationen sammen med et kort tilbageblik på den meget succesrige sæson 2019 og en forhåndsvisning af den kommende truck racing-sæson.

Præsentationen af IVECO S-WAY R lastbilerne kommer efter fem måneders udvikling og testning. De nye racerlastbiler har alle de avancerede tekniske og konstruktionsmæssige egenskaber, som findes hos IVECO S-WAY-serien, der lanceredes i 2019 – lige fra førerhuset, der kombinerer funktionalitet og komfort til den optimerede aerodynamik, der reducerer Cx-koefficienten med op til 12% og giver en brændstofbesparelse på op til 4%.

”IVECO S-WAY R er - uden overdrivelse - den bedste og mest stilfulde racerlastbil, vi nogensinde har produceret. Jeg kan næsten ikke vente med at se, hvad denne 'IVECO Bull' for alvor kan præstere på racerbanen,” sagde Jochen Hahnseks gange europæisk mester i truck racing, om sin nye lastbil, som han har givet kælenavnet "Giulia".

”Når det kommer til farverne, er min lastbil langt flottere end Jochens,” sagde Steffi Halm, Schwabentruck-teamets fører. ”Selvom jeg tænker, at det ikke kommer til at betyde det store i denne sæson, da han kun får den at se bagfra!”

Mere fra IVECO Danmark A/S

IVECO Danmark A/S

https://www.iveco.com/denmark

IVECO Danmark A/S markedsfører og sælger varebiler, lastbiler og relaterede serviceydelser i hele landet. IVECO er en selvstændig integreret del af CNH Industrial-koncernen, der producerer varebiler, lastbiler, brandbiler, busser, entreprenørmaskiner, landbrugsmaskiner og motorer. Med en aktiv tilstedeværelse i 190 lande beskæftiger vi direkte over 62.000 mennesker, driver 64 fabrikker og 49 R…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere