Iveco

Branchenyt

IVECO BUS og INDCAR underskriver leveringsaftale om tilvirkning af nye Daily-minibusser til bytrafik

Den 29. marts underskrev IVECO BUS, global producent af turist- og bybusser og et brand under CNH Industrial Grou, og INDCAR en samarbejdsaftale om leverancer til produktion af en lavgulvsminibus. Det nye produktprogram, som vil blive produceret under IVECO-mærket, får navnet Daily Access.

Indhold fra partner

Innovation

IVECO højner niveauet for kundernes digitale oplevelse med den nye IVECO ON-portal og Easy Way-appen

Den nye IVECO ON-portal med tilhørende app giver nem adgang til det omfattende udbud af IVECOs opkoblede tjenester og forbedrer kundens brugeroplevelse med avanceret teknologi og nye funktioner. IVECO har også indført forbedringer af Easy Way-appen til IVECO S-WAY med et nyt design og en mere brugervenlig oplevelse for chaufføren.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Lastbilssektoren: Ud med diesel – ind med brint!

Det nye samarbejde H2Accelerate vil gøre lastbilssektoren CO2 fri. I stedet skal lastbilerne køre på brint. Det kommer til at kræve store investeringer i produktion, distribution og infrastruktur – både fra sektoren og det offentlige.

Lager & distribution

IVECO lancerer IVECO ON; det nye mærke for tjenester og transportløsninger

IVECO ON er det nye paraplynavn, der omfatter en mængde tjenester og transportløsninger udviklet til at optimere kundernes produktivitet og ejeromkostninger og samtidig give chaufføren en sikker og komfortabel arbejdsplads. IVECO ON blev skabt for at gøre det let for kunderne at finde frem til den skræddersyede løsning for netop deres virksomhed blandt IVECOs konstant voksende serviceudbud.

Indhold fra partner

Innovation

IVECO tager føringen med IVECO LIVE CHANNEL, den nye broadcastingplatform specielt henvendt til transportbranchen

Den nye IVECO LIVE CHANNEL er et virtuelt samlingssted for IVECO-kunder og –følgere, hvor de kan mødes, interagere og følge med i alt, hvad IVECO kan tilbyde.

Indhold fra partner

Lager & distribution

IVECO præsenterer de nye racerlastbiler IVECO S-WAY R

Den officielle præsentation af de nye IVECO S-WAY R-racerlastbiler til team Hahn Racing og team Schwabentruck fandt sted på IVECOs testbane ved fabrikken i Ulm i Tyskland den 16. maj 2020.

Indhold fra partner

Branchenyt

IVEVO Daily takes Light Truck of the Year in 2021 Van Fleet World Great British Fleet Awards

Against strong competition in the 3.5-7.5t segment, Van Fleet World award the IVECO Daily their 2021 Light Truck of the Year title.

Indhold fra partner

Branchenyt

REA Erhvervsbiler A/S modtager prisen som Årets IVECO-forhandler for andet år i træk

For første gang nogensinde måtte IVECOs årlige Kick-Off afholdes virtuelt, men traditionen tro skulle årets bedste sælgere og forhandler hyldes. REA Erhvervsbiler kunne for andet år i træk fortjent lade sig fejre som Årets IVECO-forhandler.

Indhold fra partner

Innovation

Chauffører får det lettere med stemmestyret førerassistent

IVECO lancerer opsigtsvækkende stemmestyret førerassistent til lastbilchauffører baseret på teknologi fra Amazon Web Services (AWS).

Branchenyt

Ny transportkonsulent for Medium/Heavy lastbiler hos IVECO Odense

Indhold fra partner

Branchenyt

Frode Laursen investerer i nye biogaslastbiler

Med tilføjelsen af en række nye naturgaslastbiler til vognparken understreger transport- og logistikvirksomheden Frode Laursen sine grønne ambitioner. Brugen af flydende biogas reducerer CO2-udledningen, og det er samtidig en effektiv transportløsning.

Lager & distribution

IVECO glæder sig over Forbundsdagens trafikudvalgs beslutning om at forlænge vejafgiftsfritagelsen for tunge naturgasdrevne lastbiler på de tyske motorveje

Karl Holmeier, medlem af Forbundsdagen og Forbundsdagens trafikudvalg, bekræfter planerne om forlængelse af afgiftsfritagelse for tunge lastbiler på motorvejene.

Indhold fra partner

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere