28.01.2014  |  Branchenyt

Itella Logistics sættes delvist til salg

Post- og logistikgigant, Itella, planlægger at sælge store dele af sine internationale forretninger fra. Der er lagt en føler ud for interessen blandt mulige opkøbere.

Det finske postvæsen og logistikkoncern Itella, der ejes af den finske stat, sætter store dele af sin logistik- og transportvirksomhed Itella Logistics til salg. Det erfarer transportnet.se.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Ifølge det svenske netmedie har Itella-koncernen indledt et samarbejde med en mæglervirksomhed, der skal undersøge interessen for delopkøb af Itella Logistics hos store transport- og logistikkoncerner i Norden.

”Vi har ingen kommentarer til markedsspekulationer”, siger Timo J. Anttila, Vice President, Stakeholders Relation i Itella-koncernen, til transportnet.se, som svar på spørgsmålet om et kommende salg.

Aktiviteter i Finland og Rusland frasælges ikke
Itella Logistics' virksomheder i Finland og Rusland forventes dog ikke at blive sat til salg, skriver transpornet.se. Udover de to nævnte lande opererer Itella Logistics blandt andet i Sverige, Danmark, Norge og Baltikum.

Læs også: Logistik på russisk

Itella Logistics beskæftiger cirka 750 medarbejdere og omsatte i 2012 for cirka 1,77 milliarder danske kroner (236 millioner euro).

Itella-koncernen har aktiviteter i 11 lande og har mere end 27.500 ansatte på globalt plan. Hele koncernen havde i 2012 en omsætning på 14,6 milliarder danske kroner (1,974 millioner euro).

-TK

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere