14.12.2015  |  Strategi & ledelse

ITD etablerer arbejdsgiverorganisation

Torsdag aften gav transportorganisationen ITD’s medlemmer deres ja til oprettelsen af arbejdsgiverforeningen ITD-A.

Der er kommet en ny arbejdsgiverorganisation i transport- og logistikverdenen. Det skriver Lager & Transport Logistikmagasinet. Den nye organisation er oprettet af transportorganisationen ITD, har fået navnet ITD-A og henvender sig til transport- og logistikvirksomheder, der i dag ikke er organiseret i en arbejdsgiverforening. 

Læs også: Ros fra ITD til det nye finanslovsforslag

Målet med organisationen er at sikre en større organisationsgrad i vognmandsbranchen samt at etablere en overenskomstmodel, der er gennemskuelig, fleksibel og sikrer gode forhold for de ansatte.

Markant opbakning blandt medlemmerne
ITD's medlemmer stemte i torsdags om hvorvidt organisationen skulle oprettes. Det foregik ved en ekstraordinær generalforsamling, hvor 11 stemte blankt, 51 stemte imod og 486 stemte for forslaget.

Administrerende direktør i ITD Jacob Chr. Nielsen glæder sig over den markante opbakning, forslaget fik og ser frem til det kommende arbejde:

”Vi vil i den kommende tid gå i nærmere dialog med de eksisterende parter i markedet for overenskomster for at finde en mulig modpart og se, om vi kan finde en gennemskuelig og fornuftig overenskomstmodel, der er skruet sammen, så den kan tiltrække det professionelle transporterhverv”, fortæller direktøren.

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere