IT

IT

Er din virksomhed klar til de nye globale momsregler?

Hvis du ikke allerede er bekendt med de mange regler inden for elektronisk fakturering i Europa, er det nu, du bør sætte det på agendaen

Indhold fra partner

IT

Overvejer du EDI til din forretning?

I denne købsguide kan du blive klogere på elektronisk samhandel (EDI), værdien du opnår i hverdagen, og hvad du bør kigge efter, når du skal vælge en EDI-leverandør.

Indhold fra partner

IT

Business Intelligence: Det hemmelige våben til omkostningsbesparelser

Vil du spare omkostninger, men har du brug for nogle lidt andre værktøjer end blot din mavefornemmelse? Med et rapporteringsværktøj kan du hurtigt få indsigt i hele din virksomhed, og finde ud af, hvor du kan spare på dine omkostninger.

Indhold fra partner

IT

En af Panasonics mest populære enheder får længe ventet opdatering

En opdateret version af den populære tablet, TOUGHBOOK N1, lanceres i en mere kraftfuld og fremtidssikret udgave. Også de nye N1 Flat og N1 Tactical-modeller er klar til at bistå lagerarbejdere, chauffører og militær, når arbejdet skal udføres under travle, foranderlige og selv barske forhold.

Indhold fra partner

IT

Fremtidens robotter og droner skal komme fra Fyn

Med en international robotindustri og unikke fysiske rammer for test af droner til lands, vands og i luften har Fyn alle muligheder for at udvikle fremtidens industri. Nyt partnerskab skal derfor skrue op for udviklingen af næste generation af robotter og droner.

IT

5 ting du måske ikke vidste om PEPPOL!

Sender du digitale forretningsdokumenter på tværs af Europa?

Indhold fra partner

IT

Business Intelligence som 'revisionsværktøj'

Formålet med årsregnskabsrevisionen er at give læserne af årsregnskabet tillid til, at det giver et retvisende og fuldstændigt billede af virkeligheden. Dette kræver en høj grad af sikkerhed for, at der ikke er væsentlige fejl i regnskabet.

Indhold fra partner

IT

Stregkoder kan guide danskerne gennem mærkningsjunglen

Snart får Danmark et statskontrolleret klimamærke, som kan oplyse og vejlede forbrugerne i forhold til, hvilke fødevarer der er klimavenlige. Men selvom klimamærket er en glimrende og nødvendig idé, vil det også gøre det mere komplekst at vælge varer i supermarkedet og kræve en ekstra indsats af forbrugerne.

Indhold fra partner

IT

Kender du reglerne for elektronisk fakturering i Europa?

Skattemyndighederne i de enkelte europæiske lande strammer fortsat kravene til den overvågning og kontrol, som det offentlige foretager i forbindelse med udvekslingen af fakturaer mellem virksomheder. Læs mere her, om din virksomhed er omfattet.

Indhold fra partner

IT

Hackerangreb vælter ind over danske virksomheder

26 procent af alle danske virksomheder har oplevet brud på it-sikkerheden. Det viser nye tal fra Danmarks Statistik. For større danske virksomheder med over 250 ansatte har hele 55 procent oplevet brud på it-sikkerheden. Godt hver fjerde mindre virksomhed har stiftet bekendtskab med hacker kriminalitet og det er rekord, oplyser SMVdanmark.

IT

Den nyeste håndterminal fra Zebra Technologies er klar

Der er sørme landet et nyt lækkert produkt fra Zebra Technologies. Læs mere om den nye håndterminal TC53/TC58 via linket. Vi glæder os til at præsentere den for jer.

Indhold fra partner

IT

3 grunde til at budgettere med Power BI

Skal du snart lægge budget for 2023? Og er det ikke helt så lige til, som du godt kunne tænke dig?

Indhold fra partner

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere