IT

IT

Indspark: CI Distribution Announces Distribution Agreement with Janam Technologies for the Nordic Region

IT

10 grunde til at vælge Microsoft Dynamics 365 Field Service (hos os)

Hvorfor egentlig vælge en løsning, hvor Dynamics 365 Field Service er tilført ekstra funktionalitet? Først og fremmest fordi processerne bliver mere skarpe og effektive, og fordi du opnår en mere profitabel forretning. Erfaringen viser, at investeringen i et ekstra lags funktionalitet kan aflæses på effektivitet og resultater efter få måneder.

Indhold fra partner

IT

Panasonic lancerer sin mest hårdføre og kraftfulde Android TOUGHBOOK A3 tablet med 10,1 tommer skærm

Panasonic lancerer den kraftfulde og hårdføre TOUGHBOOK A3 tablet understøttet af Panasonic COMPASS 2.0, markedets føreste suite af enterprise management-værktøjer til TOUGHBOOK-enheder baseret på Android.

Indhold fra partner

IT

3 overbevisende grunde til at migrere til skyen

”Har min virksomhed den rette IT-support til at imødekomme det konkurrerende marked?”

Indhold fra partner

IT

Der ligger et stort uforløst potentiale i lagerets data

Data er det nye guld. I hvert fald har mange virksomheder fået øjnene op for, at brugen af data kan optimere forretningen og åbne for hidtil usete muligheder.

Indhold fra partner

IT

Panasonic Toughbook hjælper Accobams med afgørende forskning af hvaler i Middelhavet

Forskere i ACCOBAMS-projektet har benyttet Panasonic TOUGHBOOK-enheder til at kortlægge og studere hvalarter i Middelhavet og Sortehavet

Indhold fra partner

IT

Hvor meget BI er der i tilbuddet på en god Bordeaux?

Mange tror, at hvis de vil arbejde på at gøre virksomheden datadrevet med BI og data analytics, så handler om at være god til it. Sandheden er, at it er den mindste del af opgaven.

Indhold fra partner

IT

Se eller gense vores webinar om konsignationslager og Dynamics 365 Business Central

De fleste virksomheder forsøger lige nu at tænke i nye løsninger for at komme stærkt ud af krisen. Én forretningsmodel, som er topaktuel lige nu, er konsignationslager.

Indhold fra partner

IT

Digitale trends i Industrien 2020

Industrivirksomheder sakker bagud i implementeringen af digitale teknologier. Det viser flere undersøgelser. Ifølge Teknologisk Institut er det kun hver 6. produktionsvirksomhed, som udnytter digitale data fra fx sensorer, produktion, salg og brug af produkter. Vi har udpeget en håndfuld digitale trends, som enhver leder i industrien bør beskæftige sig med i 2020.

Indhold fra partner

IT

Virksomheder mangler standarder ved IoT-sikkerhed

Flere virksomheder oplever, at IoT-sikkerhed spiller en central rolle for deres produkt. Men de savner også standarder, som de kan læne sig op ad. Det viser undersøgelse, som Alexandra Instituttet har foretaget i branchen.

IT

PwC: En digital leverandørkæde har aldrig været mere relevant

Danmark halter efter de øvrige nordiske lande i forhold til digital modenhed i leverandørkæden. Det kan få stor betydning for virksomhedernes evne til at tilpasse sig uforudsigelige hændelser som coronakrisen, viser en ny rapport fra PwC.

IT

Case: Stor fotoforretning indfører ny teknologi

Photografica er en professionel fotoforretning i hjertet af København. Her spiller personlig rådgivning og service en afgørende rolle i hverdagen. Til glæde for både medarbejdere og kunder har butikken installeret elektroniske prisskilte.

Indhold fra partner

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere