IT

IT

Små virksomheder har mindre fokus på it-sikkerhed

Dokumentation og dermed delbar viden om it-sikkerhedstiltag og -regler er et væsentligt element i virksomhedernes arbejde med digital sikkerhed. Over halvdelen af Danmarks godt 14.000 mikrovirksomheder (5-9 ansatte) havde i 2022 ingen dokumentation om forholdsregler, aktiviteter og procedurer vedrørende it-sikkerhed. Det viser tal fra Danmarks Statistik.

IT

Købsguide til dig der overvejer at investere i EDI

Overvejer du EDI til din forretning, og ved du, hvad du bør kigge efter hos en EDI-leverandør?

Indhold fra partner

IT

Industrien og it-branchen samarbejder om grøn it

Både industrien og branchen kom med gode bud på fremtidens grønne it-indkøbskriterier og bæredygtighedskrav til it-leverandører, da der var møde i IT-Branchens high-level forum for bæredygtig it.

IT

Skal du opgradere til Dynamics 365 Finance & Operations?

Microsoft Dynamics AX er ved at blive udfaset, og uanset hvilken version du er på, vil supporten på sigt stoppe. Derfor er det vigtigt, at du overvejer din virksomheds næste skridt.

Indhold fra partner

IT

Medarbejder føler sig overvåget på arbejdspladsen

En ud af fem lønmodtagere i Danmark har følt sig overvåget på arbejdspladsen, fordi der blev indsamlet data om dem. Kun hver fjerde er generelt positivt stemt overfor, at ledere indsamler data om medarbejderne, viser ny undersøgelse.

IT

New features of SAP IBP 2211 - Five selected features of the 2211 upgrade of SAP IBP.

In November 2022, SAP released the 2211 upgrade of SAP Integrated Business Planning (IBP). Just as with the previous releases, we have compiled a staff-picked list of five features of the SAP IBP 2211 upgrade that we believe your company can benefit from and that can take your supply chain planning to the next level.

Indhold fra partner

IT

Indspark: Sådan sikrer Microsolutions vidensopsamling og -deling

IT

IoT forbedrer sporing af stykgods

I 2022 har Dachser monteret innovative sporingsenheder på 8.500 veksellad. Det gør det muligt at spore transporter i realtid og beregne ankomsttider præcist ved hjælp af IoT, Internet of Things.

IT

Skadesservicegigant går live med ny cloud-løsning

Polygon International, der både på europæisk plan og i Danmark er blandt de største skadesservice-selskaber, har valgt IFS Cloud som den underliggende motor i sin ambitiøse vækststrategi. Med den nye IFS Cloud-platform opnår Polygon vigtig fleksibilitet til hurtigt at reagere på nye markedsmuligheder og ændrede kundebehov.

IT

Skal du opgradere til Dynamics 365 Business Central?

Microsoft Dynamics NAV er ved at blive udfaset, og uanset hvilken version du er på, vil supporten på sigt stoppe. Derfor er det vigtigt, at du overvejer din virksomheds næste skridt.

Indhold fra partner

IT

Mange medarbejdere oplever videoproblemer ved hjemmearbejde

Selv efter en pandemi med hjemmearbejde kæmper hele 89 procent af de adspurgte stadig med videoproblemer såsom dårlig belysning og lidet flatterende kameravinkler. Og mange er aldrig blevet udstyret med for eksempel mus og høretelefoner af deres arbejdsgiver.

IT

Ny cloud-service til optimering af forsyningskæden

Amazon Web Services (AWS) har lanceret en ny cloud-service, AWS Supply Chain, der er designet til at optimere logistik og forsyningskæder. Ved hjælp af machine learning kan virksomheder få konkrete indsigter og anbefalinger fra løsningen, der kan forbindes direkte til et eksisterende ERP-system.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere