IT

IT

Panasonic Security går sammen med A.I. TECH om nye AI-baserede sikkerheds-applikationer

Panasonics i-PRO X-Series kameraer kan nu afvikle Deep Learning AI-applikationer som en del af edge-computing for at opnå lavere TCO og hurtigere behandlingstid. Flere af AI-applikationerne kan anvendes til at mindske COVID-19 smitte.

Indhold fra partner

IT

Ny undersøgelse viser: Projektorer tager over LED-skærme ved europæiske events

Europæiske sceneudlejningsfirmaer rapporterer om kreative, kommercielle og operationelle fordele ved brug af Panasonic RQ50K-projektoren fremfor LED-skærme.

Indhold fra partner

IT

ISO 27001 er blevet en central del af Ping IT A/S

Ping IT A/S implementerede, som en af de første i sin branche, et ledelsessystem for informationssikkerhed efter ISO 27001:2013 standarden.

Indhold fra partner

IT

Case: DB Schenker sikrer leveringer med Zetes

DB Schenker forbedrer deres processer med Zetes. For at sikre en problemfri og kontinuerlig strøm af varer med en problemfri og optimeret værdikæde, vil operatøren implementere Zebra-håndholdte terminaler og fully managed services i Sverige og Danmark.

Indhold fra partner

IT

5G i Danmark: Det får størst betydning for erhvervslivet

I godt ti dage har 5G været en realitet i Danmark. Men det er ikke den almindelige dansker, der kommer til at mærke mest til det nye netværk. Til gengæld kan det gøre en stor forskel i industrien, hvor 5G potentielt kan erstatte wifi.

IT

Bliv klogere på fakturascanning

Læs om fordelene ved fakturascanning og hent vores gratis datasheet eller webinar

Indhold fra partner

IT

Panasonic lancerer KAIROS – Næste genereations platform til live videoproduktioner

KAIROS er baseret på et helt nyt koncept og en arkitektur, der gør det muligt at køre med beskyttet og innovativ software på GPU'en. Platformen KAIROS anvender udviklende it-økosystemer og giver fleksibilitet og skalerbarhed.

Indhold fra partner

IT

Covid-19 sætter yderligere skub i investeringer i softwarerobotter

Du skal have klaret nogle trivielle opgaver i din virksomhed som at betale regninger og oprette nogle varer i dit system - så du sætter en medarbejder til det. Men det er ikke en menneskelig medarbejder. I stedet er det en softwarerobot, der imiterer et menneske. RPA-teknologien er blevet så populær, at man forventer, markedet vil repræsentere godt to milliarder USD i 2021. Og det er ikke kun it-cheferne, der køber ind.

IT

Cyberangreb nummer to på én uge rammer søfartsindustrien

Et cyberangreb på IMO den 1. oktober er det andet til at ramme søfartsindustrien på en uge. Angreb på IT-systemerne skaber i bedste tilfælde forstyrrelser og forsinkelser i havnene. I værste tilfælde vil det få større konsekvenser for verdenshandlen, der er stærkt afhængige af skibstransporten.

IT

Sælger du til virksomheder eller B2C-kunder, og overvejer du at udvide dit salg til flere onlinekanaler?

Så er du ikke den eneste – og timingen kunne ikke være bedre!

Indhold fra partner

IT

Corona sætter gang i automationen i detailhandel

Et ønske om at beskære virksomheders omkostninger har tidligere været drivkraften bag omstillingen til robotteknologi på fabrikker og i varehuse. Coronapandemien sætter et eksplosivt skub i denne udvikling på grund af behovet for social distance og bekymringen for medarbejdernes helbred.

IT

Fælles europæisk e-toldsystem bliver taget i brug i flere lande

EETS-direktiv skulle sikre ensartethed i EU-medlemslandenes e-toldsystemer ved en sammenlægning af de opkrævningsenheder, transportkøretøjer har installeret i vinduet. En af disse nye enheder er DKV Box Europe, som nu opererer i for eksempel Frankrig, Belgien og Tyskland. Om lidt følger blandt andet Ungarn og Polen med.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere