IT

IT

Rockwell Automation og Ansys samarbejder om at optimere procesindustri

Et partnerskab mellem Rockwell Automation og Ansys giver automatiserings- og procesingeniører nye måder at bruge simulering på: Rockwells Studio 5000 Simulation Interface kan nu bruges sammen med Ansys digitale tvillinger.

IT

Hvilken betydning har service for din virksomhed?

Kunderne ved mere i dag end tidligere, og kunderne forventer mere i dag end tidligere, hvorfor tilbagevendende kundepleje kræves for at opretholde loyale kundeforhold.

Indhold fra partner

IT

Sådan bliver du klædt godt på til Black Friday

Over de sidste mange år er online shopping vokset og det samme er kundernes forventninger til den online shoppeoplevelse.

Indhold fra partner

IT

Har logistikvirksomheder for travlt til at holde IT systemer opdaterede?

Flere og flere virksomheder finder det uoverskueligt at følge med udviklingen i forretningssystemerne og det tager fokus fra kernevirksomheden. Men digitaliseringen er kommet for at blive, så hvordan sikres optimal udnyttelse af systemer og ressourcer?

Indhold fra partner

IT

Er Tyskland en del af jeres forretningsstrategi?

TrueCommerce har købt DiCentral – en global leverandør af EDI og supply chain-løsninger med kontorer i 11 lande verden over fordelt på Nordamerika, Asien og Nordeuropa. I München, Tyskland, sidder et stærkt team på 50 medarbejdere.

Indhold fra partner

IT

Vi har stadig ledige pladser til TrueCommerces EDI & eCommerce konference

Vi vil blot minde om, at vi i TrueCommerce afholder vores inspirationsdage den 26. og 28. oktober i hhv. Århus og København for alle med interesse i elektronisk samhandel og eCommerce.

Indhold fra partner

IT

Når data og følelser arbejder sammen

Nye generationer af teknologier ser kunstig intelligens som et sæt af værktøjer, der skal støtte og ikke erstatte det menneskelige lederskab. Sådan lød budskabet fra dansk forsker i ’Human AI’ på Optilon Supply Chain Conference.

IT

Optimér dine produktdata i forberedelse til Black Friday

Black Friday er en ”big deal” og en “make it or break it”-situation for mange detailhandlere og leverandører.

Indhold fra partner

IT

Handler du internationalt? Webinar om global digital dokumentudveksling

Tilmeld dig webinaret: Global digital dokumentudveksling - hvilke krav fra de enkelte lande og EU skal jeres virksomhed være opmærksom på?

Indhold fra partner

IT

Hver fjerde SMV tripper for at løfte deres digitale niveau

Mange af Danmarks SMV’er vil gerne i gang med eller blive bedre til digitalisering og automatisering. Det fremgår af en ny publikation fra Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse, som netop er i gang med at udrulle et virksomhedsprogram, der skal tilbyde både rådgivning og økonomisk støtte.

IT

På trods af investeringer er firmaers tiltro til egen IT-sikkerhed stadig lav

82% af virksomheder er bekymret for, om deres nuværende databeskyttelsesløsning er nok. 62% frygter, at deres systemer ikke kan håndtere mål- og ransomware. 67% mener ikke, at de kan gendanne kritisk data, hvis de bliver angrebet. Usikkerheden omkring IT-sikkerhed er stor i erhvervslivet, viser ny undersøgelse fra Dell Technologies.

IT

Ny tablet fra Zebra Technologies er snart på markedet

Snart kan jeres virksomhed få glæde af den nye tablet ET80/ET85 fra Zebra Technologies.

Indhold fra partner

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere