IT

IT

BluJay Solutions lancerer udvidet global handelsplatform, der nytænker told- og compliance-styring ved international handel

Ny innovativ augmented intelligens SaaS-platform styrker kundernes evne til at gøre global handel problemfri.

Indhold fra partner

IT

WORK SMARTER NOT HARDER

De fleste virksomheder har et ønske om at yde den bedste service overfor kunderne og samtidig være i stand til at skabe gode resultater på bundlinjen.

Indhold fra partner

IT

Sælg via mange online kanaler med én enkelt integration til dit ERP

Med en stadig mere begrænset fysisk detailhandel, ændrede købsmønstre og en onlinehandel i eksplosiv vækst har det aldrig været mere relevant for B2B-segmentet at promovere og sælge deres produkter online.

Indhold fra partner

IT

Gratis webinar: Introduktion til EDI & Managed Service

Vil du vide mere? Så hent den gratis optagelse her!

Indhold fra partner

IT

Hvordan vælger jeg den rette EDI-leverandør?

For mange virksomheder kan det forekomme uoverskueligt at vælge EDI-leverandør. Men det behøver ikke at være en svær proces at vælge EDI-leverandør, hvis du blot ved, hvad ud skal være opmærksom på.

Indhold fra partner

IT

Data er nøglen til at skabe den superskarpe forsyningskæde

Moderne forsyningskæder kan generere store mængder data. De enorme mængder data åbner for store muligheder for at optimere forsyningskæden og derved reducere eller helt undgå spild, forsinkelser, overflødig lagerbinding og miljøbelastninger. Dette kræver en systematisk indsamling af data og anvendelse af avancerede analyseteknikker, algoritmer og kunstig intelligens.

IT

5 tegn på at du vil opnå store fordele med integration til online markedspladser

Online markedspladser gør det nemt at nå ud til nye kunder og styrke dit salg

Indhold fra partner

IT

Overvejer du at udvide dit salg med en B2B webshop?

Med en B2B webshop er det nemt for dine kunder at aflægge ordrer hos dig online - præcis som hvis de brugte en webshop.

Indhold fra partner

IT

En komplet digital løsning til eksportører og transportører

Hverdagen bliver mere og mere digital. Det kommer især til udtryk i transportbranchen, hvor GPS for længst har afløst de gamle vejkort, og tachografen har afløst de gamle fartskiver. Warehouse management systemer, track-and-trace og elektroniske fragtbreve bliver også i stigende grad benyttet.

Indhold fra partner

IT

Dansk opkøb af belgisk RFID-specialist skal skabe bedre tid til de varme hænder på sygehuse

Den midtjyske virksomhed Zystm har netop købt den belgiske virksomhed Mattteo. Det betyder, at Zystm tilbyder hele pakken, altså både ’hardware’ i form af inventar og ’software’ i form af RFID-teknologi. RFID har stort potentiale for at automatisere varegenopfyldninger og gøre hverdagen lettere for hospitalernes travle personale.

IT

Nu samler IFS produkter på én platform

IFS Cloud samler al IFS’ branchefunktionalitet på én API-baseret platform. Indlejret digital innovation skaber hurtigere værdi og giver nye muligheder, uanset om man vælger dele af eller hele IFS Cloud-platformen.

IT

Nynedsat Tigerråd vil sætte visioner for Digitale Danmark i 2040

Danmark har været en frontløber, når det kommer til digitalisering, men begynder langsomt at falde bagud. Denne udvikling ønsker Dansk Erhverv at bremse, da ny teknologi bliver afgørende for, hvilken fremtid vi kommer til at leve i. Derfor nedsætter erhvervsorganisationen et Tigerråd, der skal opstille en digital vision for Danmark anno 2040.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere