Jobopslag

IT-supporter

DB Schenker

www.dbschenker.dk

  • info.dk@dbschenker.com
  • 36 86 95 00
  • Helseholmen 31-39, 2650 Hvidovre
Se profil  
Stilling: IT-supporter
Ansættelses­forhold: Fuld tid
Ansøgnings­frist: 02.12.2019
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Københavnsområdet
Oprettelses­dato: 06.11.2019
Søg job  

Vil du være en del at et lille og tæt IT-team med humor og åben kommunikation? Brænder du for at hjælpe dine kollegaer? Så har vi en spændende stilling til dig i DB Schenker.

Du vil som IT-supporter være en nøgleperson for dine kollegaer, der hver dag leverer transport- og logistikydelser indenfor land, sø og luft.

Du vil blive en del af et lille og tæt IT-team som på professionel vis supporterer vores medarbejdere via telefon og on-site. IT-teamet består af 5 kollegaer, hvor du sammen med 2 kollegaer vil tage dig af den interne brugersupport og de andre 3 tager sig af den kundevendte IT-support. Afdelingen er præget af åben kommunikation, humor i hverdagen og højt tempo. Dine opgaver vil bl.a. omfatte 1. & 2. level support, troubleshooting, netværk, infrastruktur, sikkerhedssystemer, IT-operations, mindre projekter m.m.

Serviceminded profil

  • Du har ideelt set en uddannelsesmæssig baggrund som IT-supporter eller anden IT-teknisk uddannelse. Det vigtigste er dog, at du brænder for hjælpe dine kollegaer, også over telefonen, og at du har nogle års erfaring fra lign. stilling.
  • Du er superbruger på forskellige IT-systemer og sætter dig nemt ind i nye systemer.
  • Du taler og skriver flydende dansk og engelsk.
  • Vi forventer, at du som person er udadvendt, selvstændig, struktureret og tager ejerskab på opgaver og mindre projekter.

Hvad kan du forvente

  • Du kan forvente at få en alsidig hverdag, hvor du vil være ansvarlig for support og drifts-relaterede opgaver i DB Schenker Danmark.
  • At blive en del af en stor international virksomhed, hvor du alene i Danmark vil have 300 kollegaer fordelt på 3 kontorer, hvorfor du må påregne en smule rejseaktivitet i Danmark.
  • Frokost- og massageordning samt helbredssikring er en del af pakken der venter på dig hos os.

Har du spørgsmål til stillingen, så er du velkommen til at kontakte CIO Birger Pedersen på 3686 9584.

Vi kalder løbende kandidater ind til samtaler.

 

DB Schenker er en af verdens førende udbydere af integrerede logistikløsninger og Supply Chain Management med 76.000 medarbejdere globalt. DB Schenker Danmark har ca. 300 medarbejdere i Danmark fordelt på 3 filialer.

Tags: DB Schenker

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere