31.05.2021 | Navnenyt

IT-leverandør skifter ud på direktørstolen

Bent Hansen (th) overlader roret for 9Altitudes til René Frøkjær.

Efter mere end 30 år ved roret, takker direktør Bent Hansen (th på billedet) af hos Bredana.

Århus-Kolding firmaet Bredana leverer Microsoft IT-løsninger til produktions- og logistikvirksomheder i hele landet og har i mere end 30 år været partnerejet og ledet af Bent Hansen, der nu fratræder med udgangen af maj.

Bredana har igennem de seneste år været konsolideret i to virksomheder, der nu går hver sin vej:
Bredana Solutions, der leverer Microsoft Dynamics 365 løsninger til SMV’ere er netop indgået i den internationale koncern 9altitudes og fortsætter en vækstrejse med en række øvrige Microsoft-huse.
Bredana Axcite, der leverer Microsoft Dynamics 365 løsninger til større virksomheder, fortsætter vækstrejsen som partnerejet virksomhed.

”Vi er meget stolte af den succes vi har skabt med Bredana, der som ejerledet og partnerejet virksomhed er vokset fra 6 til 70 ansatte med Bent ved roret. Det er derfor både vemodigt og spændende at Bent nu lader stafetten gå videre til hhv. Carsten Slot – kommende direktør i Bredana Axcite og René Frøkjær – kommende direktør i hhv. Bredana Solutions og 9altitudes øvrige danske forretninger,” fortæller Bo P. Winther, der som medejer, har fulgt hhv. Bent Hansen og Bredana i alle årene.

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere