Jobopslag

IT Application Support Specialist – RMS (Result & Measuring System)

DB Schenker

www.dbschenker.dk

  • info.dk@dbschenker.com
  • 36 86 95 00
  • Helseholmen 31-39, 2650 Hvidovre
Se profil  
Stilling: IT Application Support Specialist – RMS (Result & Measuring System)
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: 11.06.2019
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Københavnsområdet
Oprettelses­dato: 14.05.2019
Søg job  

Er du en erfaren speditør med et systematisk mindset og flair for tal? Vil du være en del af et internationalt IT-team med en central rolle i Europas største landtransport netværk? Så læs videre her.

Dine opgaver:

Er du en erfaren speditør med et systematisk mindset og flair for tal? Vil du være en del af et internationalt IT-team med en central rolle i Europas største landtransport netværk? Så læs videre her.

DB Schenker er en af verdens førende udbydere af integrerede logistikløsninger og Supply Chain Management med 77.000 medarbejdere globalt. DB Schenker er Europas største inden for landtransport.

RMS (Result & Measuring System) teamet supporterer, vedligeholder og udvikler DB Schenkers interne omkostningsfordelings set-up på tværs af forretningsenheder og landegrænser.

Vores krav:

Systematisk tankegang og flair for tal
Du er måske uddannet speditør eller har en baggrund inden for systemarkitektur, Supply Chain og/eller økonomi. Optimalt har du dybdegående viden om DB Schenkers transport netværk eller et lignende internationalt landtransportnetværk. Du har Grundlæggende kendskab til finansielle- og internationale faktureringsregler.

Vigtigst er, at du er struktureret og analytisk samt kan håndtere store mængder komplekse data. Du bevarer roen, når det går stærkt, og har en generel interesse i IT-værktøjer og data-flows. Du er superbruger i Office pakken. Yderligere vil det være en fordel – men ikke krav – hvis du har kendskab til CTTS (DB Schenker Tracking), EDI (Data Interchange), SAP (Financial) samt erfaring med IBM’s AS400 i-Series og Web Server Qlikview management ‘Intel Sever’ (QVW script = Visual Basic knowledge).

Du er god til at kommunikere på alle niveauer, og er flydende i skrift og tale på minimum ét skandinavisk sprog samt engelsk.

Vores tilbud:

En nøglerolle i RMS-teamet med international påvirkning

Som en del af RMS-teamet vil du blive en del af et internationalt team med en central funktion i Europas største landtransport netværk. RMS-Teamet er organisatorisk en del af IT Management Land på DB Schenkers HQ i Essen i Tyskland, men har også fysisk placering i Hvidovre og Gøteborg – I denne stilling vil det være muligt at få base i enten Hvidovre eller Gøteborg.

Du vil få en nøglerolle i at supportere og vedligeholde de interne afregningsprocesser og operationelle workflows, ligesom du vil få ansvar for generelle analyser og opfølgning på samme. Yderligere vil du foretage systemudvikling og -test, projektstyring samt levere bruger support.

Kontakt:

Har du spørgsmål til stillingen?

Så kontakt Head of IT Solutions Global Accounts / RMS Ole Brock Lauritzen på +45 2815 1000.

Tags: DB Schenker

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere