IT

IT

Wincanton introduces new planning software as part of multimillion-pound fleet digitization project

Wincanton, the largest British logistics company, has invested in ORTEC’s Transport Management System (TMS) as part of a multimillion-pound project to digitize its transport systems.

Indhold fra partner

IT

Hvilket Marketing Automation værktøj skal man vælge?

Hvordan udsender I nyhedsmails? Hvordan planlægger og afvikler I digitale kampagner? Og har I et system til at styre events?

Indhold fra partner

IT

Case: Digitalisering skal øge vækst i Danmarks største erhvervshavn

Aarhus Havn får værktøjer til at knytte kunderne tættere til sig, udnytte data optimalt og sikre en bedre kundeoplevelse.

Indhold fra partner

IT

Vælg en implementeringspartner der passer til jeres virksomhed

Når man skal vælge partner til en stor ERP-implementering, er der mange overvejelser at gøre sig. VP og partner i Bredana Axcite, Carsten Slot, fortæller her om, hvorfor han mener, at han bør vælge en partner, der passer til ens virksomhed.

Indhold fra partner

IT

Få styr på bekræftede leveringsdatoer med Dynamics 365 Supply Chain Management og Axcite Logistics

Styring af bekræftede leveringsdatoer til slutkunden er et kritisk element i forsyningskæden, som i værste fald kan forårsage øgede omkostninger og lavere kundetilfredshed.

Indhold fra partner

IT

Indspark: Hvorfor er Gartners TechQuilibrium relevant for datadrevne virksomheder?

IT

Indspark: Bliver man mere datadrevet, jo flere data man har?

IT

Hvordan kan en CRM-løsning styrke salg, salgsproces og kundeoplevelse?

Er en mere segmenteret bearbejdelse af kunder og emner på jeres dagsorden - måske sammen med avanceret account management, pipelinestyring og stærkere samarbejde mellem salg og marketing? Så lad dig inspirere her.

Indhold fra partner

IT

BIM-objekter er vejen til effektivt byggeri

BIM-objekter af Lindabs porte gør dem let tilgængelige for rådgivere og entreprenører og understøtter byggeriets digitalisering.

Indhold fra partner

IT

Case: »Vi har meget lettere ved at træffe rigtige valg«

Køkkenproducenterne stiller høje krav til deres leverandører og for Furnipart, der designer og leverer greb til bl.a. HTH og Kvik køkkener i Danmark og nogle af verdens største køkkenproducenter, er virkeligheden ikke anderledes.

Indhold fra partner

IT

Case: KPI’er i fokus: Uden mål kan man ikke score

For Convena, en internationalt anerkendt leverandør af IT, er overblik og systematisering afgørende for en profitabel vækst. Med over 300.000 varenumre, et forgrenet netværk af kunder og leverandører og en leveringstid på under 24 timer i hele Europa, er det dog lettere sagt end gjort.

Indhold fra partner

IT

Case: Søstrene Grene: Overblik og kontrol er afgørende for vores digitale transformation

For få år siden var Søstrene Grenes interne logistik båret af papir og analoge løsninger. Et altomfattende strategisk udviklingsarbejde og en stor investering i et nyt lager stillede nye krav til styringen af varelageret.

Indhold fra partner

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere