IT

IT

Sådan vælger du den rigtige håndscanner

BB Data er begyndt at blogge. Læs vores næste blog lige her. Nu handler det om håndscannere. Et værktøj mange virksomheder ikke kan leve uden.

Indhold fra partner

IT

Mærsk moderniserer sine betalingssystemer

Som en del af sin moderniseringsstrategi var Mærsk nødt til at finde den rigtige partner til en kritisk del af sin forretning: internationale betalinger. Virksomhedens globale aktiviteter er komplekse af natur med bankkrav, valutaer og foretrukne betalingsmetoder, som alle varierer fra region til region. En komplet løsning ville ikke fungere, hvilket var årsagen til, at Mærsk henvendte sig til Stripe.

IT

PJM og 9altitudes: Sådan gør du et stort Business Central projekt til en succes

I løbet af 2021 har PJM arbejdet intensivt med at implementere et helt nyt ERP-system baseret på Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Indhold fra partner

IT

Sådan vælger du den rigtige labelprinter

BB Data er begyndt at blogge. Læs vores første blog lige her. Denne gang handler det om labelprintere.

Indhold fra partner

IT

HR – Del 3 – Strategisk HR er motoren under forretningsmålene

Det ophedede arbejdsmarked levner ikke plads til mange fejlskud, så hvordan rammer I plet med kompetencesammensætningen, så den matcher jeres forretningsmæssige mål?

Indhold fra partner

IT

Brug PLM til at gøre din virksomhed mere effektiv!

Product Lifecycle Management (PLM) er disciplinen at styre dit produkt sikkert igennem alle faser fra start til slut. PLM er blevet en væsentlig bidragyder til at løse den moderne industrivirksomheds udfordringer.

Indhold fra partner

IT

Værd at vide om EDI og international samhandel

Dette whitepaper er til virksomheder inden for detailhandel, produktion eller grossistbranchen, der ønsker at udveksle deres ordrer, ordrebekræftelser og fakturaer elektronisk – lokalt og internationalt.

Indhold fra partner

IT

Gratis whitepaper: EDI for Enterprises

TrueCommerce har spurgt en håndfuld store globale organisationer om deres tanker og anbefalinger vedrørende EDI.

Indhold fra partner

IT

Nye krav fra EU betyder nye processer for toldhåndtering

Igennem flere etaper ændrer rammerne sig for Union Customs Code på tværs af Europa, og dermed hvordan virksomheder indsender toldangivelser til toldmyndighederne.

IT

Webinar: Værd at vide, når du skal over på Dynamics 365 FO

Tirsdag den 31. maj klokken 13:00-13:30 afholder vi et webinar, der handler om hvad der er værd at vide, når du skal over på Dynamics 365 FO

Indhold fra partner

IT

BOM-styring: vejen til bedre integreret konstruktion og produktion

Håndtering af styklister (Bill Of Material eller BOM) bliver stadig vigtigere for at holde produktomkostningerne under kontrol og for at lade et produkt overgå fra design til produktion uden problemer.

Indhold fra partner

IT

Datalogic Skorpio X5 industriel håndterminal

Med den nye Skorpio X5 har Datalogic for alvor meldt sig i superligaen blandt de mest industrielle og dermed robuste håndterminaler på markedet. En hårdfør kombi touch-og-tastatur terminal med håndtag.

Indhold fra partner

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere