IT

IT

Rockwell Automation udvider udbud af trusselsdetektionstjenester

Rockwell Automation og Cisco forener informationsteknologiske (IT) og driftsteknologiske (OT) teams i kampen mod de stadigt flere industrielle cybersikkerhedstrusler.

IT

Indspark: Sådan redder du en kuldsejlet ERP-implementering

IT

Bredt politisk flertal styrker dansk cyberforsvar

Cybertruslen udvikler sig enormt hurtigt og alvorligt i disse år. Derfor skal der frem mod 2023 investeres 500 millioner kroner i Danmarks evne til at opdage, advare om og beskytte mod cyberangreb – samt til øget rådgivning og støtte. Det har et bredt flertal i Folketinget besluttet.

IT

Lev op til alle kundernes krav om Cross Docking!

Er du leverandør, og kræver din kunde, at du understøtter Cross Docking? Eller er du kunde, og overvejer du at benytte dig af Cross Docking?

Indhold fra partner

IT

Behind the scenes med Bentax

"Det er fristende at tage nuværende forretningsprocesser og automatisere dem. Problemet med det er, at du også får alle de dårlige processer til at køre hurtigere." Se 3 facts der gjorde ERP implementeringen til en succes hos Bentax:

Indhold fra partner

IT

DATALOGIC MATRIX 320 - LYNHURTIGE FASTMONTEREDE INLINE-SCANNERE

Matrix 320 - den første model i Datalogics nye generation af kraftfulde inline stregkodelæsere til både 1D og 2D koder i hurtige produktions- og lagerautomationsløsninger.

Indhold fra partner

IT

Styrk dine kunderelationer og bliv attraktiv for nye kunder!

TrueCommerce Pack & Ship gør din virksomhed i stand til at levere de rette produkter på det rette sted – til den rette tid

Indhold fra partner

IT

Dynamics 365 release wave 2 frigives til efteråret

Microsoft har netop frigivet hvad wave 2 kommer til at indeholde til både Dynamics 365 og Power Frameworket.

Indhold fra partner

IT

Digitale investeringer gik amok under coronakrisen

Nye tal fra Danmarks Statistik viser, at virksomhedernes it-investeringer og hjemmearbejdspladser eksploderede under COVID-19.

IT

Bell and Kinaxis Named Supply & Demand Chain Executive's 2021 Top Supply Chain Project

Bell, in collaboration with Kinaxis, integrates finance, programs and operations into one plan to reduce lead times and take advantage of new business opportunities.

Indhold fra partner

IT

ZEBRA CS6080 ULTRAKOMPAKT TRÅDLØS STREGKODELÆSER

CS6080 er en solid videreudvikling af model CS4070, der nu er udgået. Afløseren er således endnu mere handy, klarer flere scanninger pr. opladning og er ikke mindst endnu mere hårdfør med sin IP64 støv-/vandbeskyttelse end forgængeren.

Indhold fra partner

IT

COGNEX DM8700 - NÅR DE ANDRE HAR OPGIVET AT LÆSE STREGKODEN

Den nye altældende stregkodescanner fra Cognex, DM8700, læser de yderst vanskelige stregkoder, hvor selv DPM scannerne allerede har kastet håndklædet i ringen.

Indhold fra partner

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere