IT

IT

No speed limits

BluJay’s Transportation Management is the leading platform for shippers managing their own freight across all modes of transportation around the globe.

Indhold fra partner

IT

Solutions for Forwarders

Giving new meaning to frictionless supply chain.

Indhold fra partner

IT

IT-kriminelle udnytter corona i angreb på virksomheder

Cybertruslen er steget det seneste år. Særligt phishingangreb har virksomheder oplevet flere af, og de it-kriminelle er ikke bange for at bruge corona til at lokke virksomheder i fælden. Det viser PWC’s årlige opgørelse for cybersikkerhed i danske virksomheder.

IT

Webinar: EDI integration til Microsoft Dynamics 365 NAV & BC

Kører du Dynamics NAV, og overvejer du at opgradere til Dynamics 365 Business Central?

Indhold fra partner

IT

BluJay hjælper speditører med at fremskynde digital transformation med nye 21.0 softwareudgivelser

BluJay lancerer ny kundeportal samtidig med den seneste udgivelse af deres webbaserede Transportation Management for Forwarders, specialbygget til at imødekomme behovene hos nutidens speditører.

Indhold fra partner

IT

Coronakrisen deler IT-branchen i tabere og vindere

Næsten halvdelen af virksomheder i IT-branchen har oplevet et fald i omsætning – men samtidig er over en tredjedel af virksomheder gået frem. Fælles for dem er, at de tror på, at krisen ikke kommer til at være kortvarig.

IT

The Tech Platform Built for LSPs

Giving new meaning to frictionless supply chain.

Indhold fra partner

IT

Leje og lease IT. Bedre likviditet

Leje og leasing af IT-udstyr til virksomheder har mange fordele, hvoraf den mest oplagte er besparelsen. Du slipper nemlig for at betale en stor sum penge på én gang, idet du ved leje og lease betaler løbende. Ligeledes slipper du også for selv at stå for opsætningen, samt spekulere på garanti og support – det sørger vi for. Læs mere om leje af hardware i denne artikel.

Indhold fra partner

IT

Aramex vælger BluJays transportadministrationsplatform til alt fra pakkescanning til linjetransport

BluJays teknologi er nøglen til digital transformation og kundesucces for global leverandør af logistik- og transportløsninger.

Indhold fra partner

IT

Webinar: Fuld automatisering med integration til Dynamics AX

Ønsker du inspiration til, hvordan din virksomhed kan opnå fuld automatisering af samarbejdet mellem jer og jeres kunder, leverandører og transportører – med integration til jeres Dynamics AX eller FO-system?

Indhold fra partner

IT

Har du styr på din fakturahåndtering?

TrueCommerce kan effektivisere din fakturahåndtering og vores e-faktureringsløsning fjerner behovet for at scanne papirfakturaer, reducerer behandlingstiden og er mere præcis.

Indhold fra partner

IT

Bliv klogere på fakturascanning

Læs om fordelene ved fakturascanning og hent vores gratis datasheet eller webinar

Indhold fra partner

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere