IT

IT

Danske havne- og logistikvirksomheder skal skrue op for cybersikkerheden

Cyberkriminalitet er trussel nummer ét mod danske havne- og logistikvirksomheder, lyder det i ny rapport. Risici bliver højere i takt med, at virksomheder digitaliserer med nye 4.0-teknologier som kunstig intelligens, big data med mere. Der er stort behov for fokus på it-sikkerhed og robusthed tidligt i digitaliseringsudviklingen, lyder det fra ekspert, som her præsenterer tre anbefalinger.

IT

Pæn lønstigning til it-professionelle

PROSA, fagforbund for it-professionelle, har offentliggjort nye tal for lønudviklingen blandt it-professionelle. Tallene viser, at danske lønmodtagere generelt steg 3,4 procent i løn i 2023, mens it-professionelle steg 4,5 procent i løn. Derudover viser den nye lønstatistik, at it-professionelle reelt har oplevet en lønstigning på 6,8 procent, idet ancienniteten hos de it-professionelle også er et år højere end sidste år.

IT

WhitePaper - Få merværdi af Dynamics 365 Finance and Operations med Power Apps og Power Automate

Hvornår, hvordan og hvorfor giver det mening at anvende Power Apps til Dynamics 365 Finance and Operations (FO)?

Indhold fra partner

IT

IT-området blomstrer på Fyn men der mangler specialister

Selvom Fyn ofte omtales som en sand robotklynge, så er det nu it-folk, der er flest af på Fyn. Det viser nye tal fra IT-Branchen.

IT

Cybersikkerhed volder problemer i forhold til nye krav

Det er kun knap en tredjedel af virksomhederne, der lever op til samtlige krav i det kommende NIS2-direktiv, og særligt SMV’erne er udfordret. Det viser nye tal fra Industriens Fond. Undersøgelsen kortlægger, om virksomhederne er klar til de nye skærpede EU-krav til cybersikkerhed.

IT

Udenlandske it-medarbejdere i Danmark er guld værd

Udenlandske it-medarbejdere giver et markant bidrag til Danmark. I 2022 bidrog udenlandsk arbejdskraft i it-erhvervet med en værdiskabelse på mange milliarder kroner. Det viser nye beregninger fra IT-Branchen.

IT

Få automatiseret dine forretningsprocesser med EDI til SAP

Med en EDI-integration til dit SAP-system kan du få automatiseret den elektroniske dokumentudveksling mellem din virksomhed og dine samhandelspartnere.

Indhold fra partner

IT

Ny ladestander leverer CO2-data til vognmænd

Verdens første intelligente MPPT Charge Controller med indbygget IOT-løsning leverer nøjagtige CO2-rapporter til vognmænd.

IT

Høj sikkerhed i dataintegrationen beskytter din forsyningskæde

Dataintegrationer er nogle af de mest værdifulde aktiver for enhver voksende virksomhed. Det gælder ikke mindst i supply chain funktionen, hvor samarbejder og integrationer på tværs af interne funktioner og på tværs af virksomheder i værdikæden er helt afgørende.

IT

Én samlet it-sikkerhedsstrategi sikrer bedst mod kriminalitet

Ny data viser, at organisationer der ikke anvender én samlet it-sikkerhedsstrategi for platforme var mere tilbøjelige til at blive angrebet af ransomware. Flere ender også med at betale løsesum til de IT-kriminelle trods råd om det modsatte.

IT

Ny data cloud målrettet produktionsvirksomheder

Produktionsvirksomheder står over for et stadig mere komplekst og konkurrencedygtigt landskab, hvor forsyningskædens og fabrikkens effektivitet er afgørende for succes. Digitalisering kan øge produktionsvirksomheders effektivitet og forbedre både forsyningskæde og produktion. Snowflake lancerer en ny data cloud, der er målrettet produktionsvirksomheders behov for at kunne få værdi ud af deres kritiske, siloopdelte industrielle data.

IT

10 trin til at styrke din produktion mod it-angreb

I takt med nye cybertrusler og angrebsflader bliver sikkerheden af den operationelle teknologi (OT) et fortsat vigtigere indsatsområde. Herunder finder du 10 gode råd, som kan hjælpe din virksomhed med at få styr på OT-sikkerheden.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere