Jobopslag

International Credit Controller

Scan Global Logistics A/S

www.scangl.com

  • headoffice@scangl.com
  • 32 48 00 00
  • Kirstinehoej 7 , 2770 Kastrup
Se profil  
Stilling: International Credit Controller
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Københavnsområdet
Oprettelses­dato: 01.04.2019
Søg job  

Til vores globale hovedkontor i Kastrup søger vi en International Credit Controller, med viden om både kreditor- og debitorstyring. Vi er en hurtigvoksende international virksomhed, der kan tilbyde en stilling med en bred kontaktflade til både interne og eksterne interessenter globalt.

Scan Global Logistics tilbyder individuelle transportløsninger indenfor vej-, sø- eller lufttransport til hele verden. Vi skræddersyer løsninger, der gør hverdagen lettere for vores kunder.

Til vores Group Agent-afdeling, søger vi en International Credit Controller, med viden om både kreditor- og debitorstyring.

Vores Group Agent-afdeling håndterer opgaver for vores datterselskaber i hele verden, så du vil i denne stilling samarbejde på tværs af den globale koncern. Virksomheden vokser kraftigt disse år, og det betyder at der hele tiden er fokus på at udvikle og strukturere vores økonomifunktioner, herunder Group Agent-afdelingen.
 
Vi tilbyder:

Vi kan tilbyde dig at blive en del af en virksomhed der gennemgår en spændende vækst. Vi har stor fokus på medarbejdernes trivsel, samt den enkelte medarbejders udvikling. Hos os har du mulighed for en karriere i en virksomhed hvor ansvar, performance, udvikling og socialt samvær vægtes højt.

Du vil blive en del af et mindre team, der lægger vægt på et rart arbejdsmiljø med en uhøjtidelig omgangstone. Selvom hverdagen kan byde på korte deadlines, lægger vi stor vægt på at have det sjovt i en travl hverdag.

Vi arbejder for, at fremme en kultur, hvor ”respect, integrity, entrepreneurship & fun” er en del af vores fælles hverdag, og udgør vores DNA – men også den måde vi tilgår vores kunder og kollegaer på.

Dine primære opgaver vil blandt andet være:

  • Udarbejdelse af afstemninger af koncernens internationale samarbejdspartnere
  • Betalinger og bogføring på tværs af koncernens selskaber
  • Kontakt til kolleger i hele verden (i starten fortrinsvis Norden), både skriftligt og mundligt
  • Intern kreditstyring og rykning af agenter i hele verden
  • Oprettelser af nye samarbejdspartnere worldwide

Er du vores nye kollega?
Den ideelle kandidat har en relevant regnskabsmæssig uddannelse, såsom en kontoruddannelse, og har erfaring med bogføring. Du har nogle års erfaring med kreditor- og debitorhåndtering, men det vigtigste er at du har lysten til at lære, og ser en spændende udfordring i at arbejde med en bred kontaktflade.  

Det er vigtigt at du trives i et professionelt internationalt miljø, og taler/skriver engelsk på højt niveau. Derudover forstår du vigtigheden af at samarbejde på tværs af organisationen.

Da vi er et lille team er det vigtigt at du har en stærk holdånd, og er klar til at give dine kollegaer en hjælpe hånd, hvis der skulle være brug for det.

Din funktion er udadvendt, og du skal derfor trives med at have daglig kontakt med kollegaer på forskellige niveauer i organisationen, og ikke være bange for at gribe telefonen.

Du har stærke IT-kompetencer, herunder især Excel – og lærer hurtigt nye systemer.
Du tager ansvar for dine opgaver og er god til at overholde deadlines.

Da vi arbejder i et sikret miljø stilles der desuden krav til, at Trafikstyrelsen gennemfører og godkender et baggrundstjek. Dette indebærer: 

  • At du kan fremvise ren straffeattest
  • At du kan dokumentere beskæftigelse, ledighed eller udenlandsophold inden for de sidste 5 år

Ansøgning:
Ønsker du at komme i betragtning til den ledige stilling, så send din ansøgning hurtigst muligt via nedenstående link. Vi forventer at påbegynde samtaler snarest. 

Yderligere oplysninger:
Du er meget velkommen til at Peter Vagn Jensen, International Credit Manager, på telefon 3248 0113 eller besøge vores hjemmeside www.scangl.com.  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere