16.01.2020  |  Planlægning

Case: Integration med PlanEven

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hvor starter du, hvis du vil optimere dit lager?

Data og analyser er absolut væsentlige inputs til de digitale værktøjer, og PlanEven skal naturligvis også bruge dem for at kunne lave sine beregninger. Vores løsning er designet så du kan sende mindst muligt data og komme hurtigere i gang med at høste gevinsten.

Når du analyserer dit data får du nye indsigter i din forrentning og overblik over, hvordan anvendelsen af din kapital kan forbedres. Med en dobbelt ABC-analyse og forecast er det også muligt at forudse fremtidige tendenser, som giver dig en fordel i hele processen fra lager til den endelige levering.

De fleste økonomisystemer kan lave rapporter, som enten eksporteres i CSV- eller Excel-format.
Mange foretrækker også at arbejde i det format i starten, da man nemt kan validere og læse sine data. Hvis man har det i Excel-format, er der tre faner med henholdsvis transaktioner, varer og varegrupper. I CSV-formatet er hver af dem i separate filer. Når filen er klar, kan den enten indlæses via FTP eller uploades til hjemmesiden manuelt, uanset hvilken metode der anvendes.

PlanEven excel skabelon

PlanEven transaktions skabelon

PlanEven vare skabelon

PlanEven varegruppe skabelon

API integration

Nyere økonomisystemer og løsninger, som er blevet tilpas udvidet, kan lave API integrationer. Hos PlanEven har vi eksponeret alle vores datapunkter ind og ud, og du kan finde et link til vores dokumentation nedenfor. Når vi taler om API integrationer, er der nogle forretningslogikker du skal tage højde for:

  1. Når du sender et API-kald med varer, skal du sende de varer du ønsker at have i PlanEven.
    Varerne, som ikke er i kaldet skjules automatisk.
  2. Transaktionsdata aggregeres på dagen, så det er vigtigt at sende hele dagen. Du kan sagtens lave et kald i løbet af dagen, men det sidste kald skal have alle dagens transaktioner.

https://test.planeven.com/docs/reference#operation/DataTransferApi_ImportProducts

Desuden arbejder vi løbende på at lave standard integrationer til gængse økonomisystemer og partnere i Danmark. Seneste har været Inventio.IT og deres række af Microsoft Dynamics løsninger.

Læs mere om vores IT-løsning her.

Tags: PlanEven

Mere fra PlanEven

PlanEven

https://planeven.com/

PlanEven er grundlagt med en vision om at udvikle et intuitivt, brugervenligt og økonomisk forsvarligt analyse- og styringsværktøj, der kan styrke planlægningsevnerne, beslutningskompetencerne og reducere kapitalbindingen hos kunderne. Vores Cloud-løsning skaber en visuel forståelse af dataet og henleder opmærksomheden på sammenhænge og t…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere