Innovation

Innovation

Danfoss Drives løber af med årets DIRA Automatiseringspris

For sine tre nye robotceller, som er udviklet sammen med automationshuset BILA, blev Danfoss Drives både nomineret og kåret som vinder af DIRA Automationsprisen 2021 på hi Tech & Industry Scandinavia i sidste uge.

Innovation

MOVE21: Finding zero-emission solutions

The project "MOVE21" receives almost 100 million NOK from the EU Commission and will be the test arena for a big EU project that aims at finding smart solutions to reduce emissions. The project is lead by Oslo Municipality and MIXMOVE will be an important partner.

Indhold fra partner

Innovation

Tung transport på de danske landeveje er de seneste 10 år steget 26%!

Det er en trist nyhed, som både Jyllands-Posten og TV2 Nyhederne – bragte tirsdag d. 21. september, 2021.

Indhold fra partner

Innovation

Bedre teknologier giver værdi for Supply Chain virksomheder

IoT og AR teknologierne er ikke nyheder, men når vi taler Industri 4.0 er der sket en markant udvikling indenfor både teknologier og anvendelserne. Se hvor de helt store forandringer ligger.

Indhold fra partner

Innovation

Seneste software-versioner fra BluJay tilbyder nye muligheder for yderligere understøttelse af problemfri global handel

Nye værktøjer og avancerede funktioner hjælper brugerne med at øge effektiviteten, synligheden og kundeoplevelsen, mens de står over for et stadig mere uforudsigeligt miljø i forsyningskæden.

Indhold fra partner

Innovation

Fire supply chain innovationer, der ændrer markedet

Hvilke innovationer i supply chain, vil ændre markedet i løbet af de næste fem til ti år? Bill Denbigh fra Tecsys fortæller, hvad han ser i branchen, som har en reel indflydelse på, hvordan supply chain ser ud i fremtiden.

Indhold fra partner

Innovation

ODIN skitserer opfindelser, som ikke er mulige - endnu

ODIN Engineering har eksisteret i 60 år. I den anledning har maskinfabrikanten kigget fremad mod de næste 60 år frem mod 2081. Til åbent hus 1. oktober præsenterede ODIN så 12 skitser til opfindelser, som ikke er mulige nu, men som ODIN måske kommer til at udvikle en dag.

Innovation

Matematisk beregnet design skal mindske CO2-udslip

Projektet Easy-E har som et klar mål at skabe mere energieffektive produkter til dansk industri. Sammen med partnere i industrien og universitetsverdenen arbejder projektet på at anvende termisk topologioptimering til at sænke CO2 udledningen samt forene udvikling, produktion og efterspørgsel i den grønne omstilling.

Innovation

Ny pulje til innovative indkøb: ”Sundhedsvæsenet skal fremtidssikres”

Det skal være mere attraktivt for det offentlige at understøtte innovative løsninger i sundhedsvæsenet. Derfor åbnes der nu for en pulje, der skal gøre det lettere for offentlige indkøbere at foretage innovative indkøb af nye, smarte løsninger på sundhedsområdet.

Innovation

Ny research forbereder autonome robotter til det offentlige rum

Teknologisk Institut åbnede i sidste uge et nyt robotlaboratorium, som blandt andet skal forberede intelligente og autonome robotter til at gå fra at kunne bevæge sig i beskyttede produktionsmiljøer og ud i det offentlige rum.

Innovation

Hvornår er I klar til automatisering?

Tænker I over at marketingdata kan være afgørende beslutningsgrundlag? Der er mere at hente, end man lige regner med, men hvornår er en virksomhed klar til automatisering? Se tjeklisten her:

Indhold fra partner

Innovation

Nyt samarbejde vil forenkle robotintegration for producenter

Et nyt samarbejdet mellem Rockwell Automation og Comau vil give industrikunder lettere, mere intelligente og mere produktive måder at designe, implementere og administrere robotanvendelser på.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere