Jobopslag

Information Security Specialist – Implementering og drift af IT-sikkerhed

Scan Global Logistics A/S

www.scangl.com

  • headoffice@scangl.com
  • 32 48 00 00
  • Kirstinehoej 7 , 2770 Kastrup
Se profil  
Stilling: Information Security Specialist
Ansættelses­forhold: Fulltime
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Københavnsområdet
Oprettelses­dato: 08.09.2020
Søg job  

Scan Global Logistics A/S, en af Skandinaviens største globale transport- og logistikvirksomheder, søger en engageret Information Security Specialist til Group IT, Kastrup. Arbejdspladsen er vores hovedkontor i København. Group IT har ansvaret for IT-infrastrukturen på alle vores kontorer globalt, og du bliver en del af IT Operations teamet, ansvarlige for helpdesk, support, global infrastruktur og information security.

Der er i øjeblikket høj aktivitet i SGL, med mange spændende IT-projekter i luften. Vi udvider ofte med nye kontorer, og er i gang med en større fornyelse af flere af vores forretnings- og IT-systemer.

Systemlandskabet består primært af Windows, Hyper-V, Exchange og Skype for Business, med Aruba/ProCurve samt Cisco ASA på netværkssiden. Vi arbejder med hybrid-Cloud på flere områder og vil fokusere på Azure/O365 og lignende i vores løsninger fremover.

IT-sikkerheden skal følge med trusselslandskabet, og hele tiden vedligeholdes og opdateres. Dertil søger vi en dedikeret medarbejder, som har stor interesse og flair for IT sikkerhedsaspektet af IT-drift. I samarbejde med ledelsen vil du skrive vores politikker og guidelines, og du vil implementere løsningerne i praksis, sammen med kollegaerne i IT Operations teamet.

Om jobbet:
Udvikle, planlægge, implementere og drifte nuværende og fremtidige IT sikkerhedsløsninger
Vedligeholde, optimere og sikkerhedsopdatere infrastrukturen
Forbedring af arbejdsrutiner, procedurer og dokumentation, samt automatisering af IT-sikkerhed
Supportere sikkerheds-infrastrukturen
Arbejde med tiltag for end-user awareness, samt overvåge og følge op på hændelser hos slutbrugerne
Holde dig opdateret omkring IT sikkerhed, og vurdere løsninger og tiltag der forbedrer effekten af vores sikkerheds-infrastruktur

Om dig:
Du taler og skriver dansk og engelsk på højt niveau
Du tager ejerskab og ansvar for dine opgaver
Du brænder for de tungere emner indenfor IT og sikkerhed, og kan lide at fordybe dig i dine ansvarsområder
Du har bred teknisk viden inden for servere og netværk, og du har erfaring med produkter og løsninger inden for IT-sikkerhed
Du forstår alle relevante koncepter som DMARC, IPS, EDR, ISE/NAC, Certifikater, WSUS osv.
Da vi arbejder i et sikret miljø stilles der desuden krav til, at Trafikstyrelsen gennemfører og godkender et baggrundstjek. Dette indebærer:
At du kan fremvise ren straffeattest
At du kan dokumentere beskæftigelse, ledighed eller udenlandsophold inden for de sidste 5 år

Vi kan tilbyde dig:

Du bliver en vigtig del af vores IT Operations team, som har ansvaret for vores globale IT setup.
Her er god mulighed for personlig og faglig udvikling, og du får indflydelse på både din egen dagligdag og afdelingens udvikling. Vi drifter al IT-infrastrukturen i selskabet og der er berøringsflade med alle områder i IT Operations.
Der kan være rejseaktivitet i forbindelse med projekter, og kørekort er en fordel.
Vi arbejder for at fremme en kultur, hvor ”respect, integrity, entrepreneurship & fun” er en del af vores fælles hverdag, og udgør vores DNA – men også den måde vi tilgår vores kunder og kollegaer på.

Ansøgning
Ønsker du at komme i betragtning til stillingen, så send din ansøgning hurtigst muligt. Vi forventer at påbegynde samtaler løbende.

Yderligere oplysninger
Du er meget velkommen til at kontakte Head of Department, Mark Filbert, på telefon +45 4073 4240. Besøg også vores website, www.scangl.com.


At Scan Global Logistics, every person is an opportunity to unlock potential. We are a Nordic based full-service global logistics provider present on all continents.
By bringing human approach to everyone, everywhere, we make the world a little less complicated. At the core of our DNA is a ‘can-do-attitude’ and the willingness to always walk the extra mile to find the right logistic solution whether by road, rail, ocean or air transport. Our culture is based on four basic virtues: Fun, respect, entrepreneurship and integrity.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere