Implement Consulting Group

Branchenyt

Case: Modernisering af Forsvarets forsyningskæde

Siden 2015 har Forsvaret gennemgået en omfattende modernisering af sin forsyningskæde. Det har ført til omkostningsbesparelser på 70 milioner kroner om året.

Indhold fra partner

Branchenyt

An introduction to integrated business planning

Steer and improve your company’s decision-making process with integrated business planning

Indhold fra partner

Planlægning

ALIGN YOUR DECISION-MAKING WITH SAP IBP

To support your business, your supply chain planning decisions must be consistent across functions and horizons.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

17 SCM-eksperters bud på 2018 - del 3

SCM.dk har spurgt 17 SCM-eksperter om, hvad de forventer vil fylde mest i 2018. Svarene afspejler, at ledelse af forsyningskæden er en mangfoldig opgave. Eksperternes bud dækker alt fra data, digitalisering og disruption over S&OP og kompetenceudvikling til strategi og innovation. Der er masser af inspiration til, hvordan du kan slibe supply chain-knivene og være klar til 2018. Dette er tredje og sidste del.

Branchenyt

Min vej til SCM-jobbet: Christian Guldager

Christian Guldager, managementkonsulent hos Implement, vandt i september TCS-prisen for bedste CBS HD-SCM hovedopgave på konferencen 3rd Supply Chain Leaders Forum 2014.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Sådan går det med SCM i 2014

Smart ledelse af forretningsnetværket er afgørende, når virksomheder skal forbedre deres konkurrencekraft. Vi har spurgt 15 engagerede fagfolk fra virksomheder, universiteter og konsulentfirmaer om, hvilke udfordringer og løsninger du som supply chain-leder kan forvente at komme til at tage livtag med i det nye år.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere