21.04.2021 | Navnenyt

IFS kaprer ny CCO fra konkurrenten Infor

IFS har netop offentliggjort ansættelsen af Johan Made som ny Chief Commercial Officer (CCO). Johan Made har mange års erfaring fra ERP- og softwareindustrien. Senest har han haft ansvaret for ERP-leverandøren Infor i Nord-, Vest- og Østeuropa. Før det, var Johan Made administrerende direktør for SAP i Sverige, ligesom han har beklædt lederstillinger i blandt andet Oracle og IBM.

Johan Made indtræder i IFS’ lederteam og får ansvar IFS’ ambitiøse vækststrategi. IFS omsætter årligt for 3.5 milliarder kroner og befinder sig på en kontinuerlig vækstkurve både i salget af softwarelicenser og cloud-indtægter. Salget af sofwarelicenser steg med 26 procent i 2020 og cloudindtægterne med 59 procent i det seneste opgjorte kvartal. Med den netop gennemførte lancering af IFS Cloud forventer selskabet at sætte yderligere fart i væksten.

Johan Made beskrives som en passioneret leder, der brænder for at få både mennesker og virksomheder til at yde deres bedste. Han har i en tidligere rolle arbejdet sammen med IFS’ CEO Darren Roos, der ligeledes har en fortid i SAP.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere