IFS Danmark A/S

IT

GK Gruppen styrker forretningen med ERP-system fra IFS

GK Gruppen har valgt IFS som leverandør af et ERP-system, der skal forbinde arbejdsprocesserne og samarbejdet mellem virksomhedens 3.000 medarbejdere.

IT

De digitale ledere performer bedst

IFS brugte en dag på at understrege en af tidens store trends: Data og digitalisering er uundgåelige områder for virksomheder, der vil have succes i fremtiden. Det ved de i Asien.

IT

”Her må vi gerne fejle”

Den svenske IT-virksomhed IFS har en specialafdeling, der forsker i fremtidens løsninger og forsøger at finde det næste teknologiske hit. De rammer ikke plet hver gang, men det er der plads til.

IT

Industriens internet har det svært med standarder

Potentialet i industrial internet of things er enormt, men det bliver så godt som umuligt at definere teknologiske standarder, mener svensk softwarevirksomhed. Det bør dog bestemt ikke afholde virksomheder fra at prøve kræfter med mulighederne.

Branchenyt

IFS lancerer IFS Applications 9 på IFS World Conference 2015 i Boston

Den nye version af IFS Applications giver en væsentlig forbedring af brugeroplevelse, arkitektur og funktionalitet.

Indhold fra partner

Branchenyt

IFS indgår samarbejdsaftale med Accenture omkring salg og leverance i Norden

IFS og Accenture skal sammen opsøge nye muligheder med det formål at øge IFS’ licenssalg og Accentures salg af implementerings- og konsulentydelser relateret til IFS Applications.

Indhold fra partner

IT

Analyse: Virksomheder overser potentialet i digital transformation

Et nyt studie fra IFS viser, at selvom virksomhederne gerne vil investere i digital transformation, så bliver udviklingen bremset af mangel på de rette kompetencer. ”Bekymrende” siger en analytiker.

IT

IoT forudser servicebehov – virksomhed sparer stort

En Internet of Things-løsning hjælper skadedyrsbekæmperen Anticimex med at forudse behov for vedligeholdelse af digitale fælder, hvilket både forbedrer service og sparer omkostninger. Den slags bliver kun større i fremtiden, siger CEO for selskabet bag løsningen, svenske IFS.

Produktion

Indspark: Grib nye muligheder midt i transformationen

Branchenyt

IFS Managed Cloud på Microsoft Azure nu globalt tilgængelig

Kunder kan nu drage nytte af en single-tenant cloud-løsning, hvor IFS håndtere cloud-infrastruktur, operativsystem, database, middleware samt drifter IFS Applications

Indhold fra partner

Branchenyt

How agile is your business?

When things change, a lack of enterprise software agility in the business world can leave you with a mountain to climb. Take our quiz and compare your business with others to see if you’re agile enough to tackle anything.

Indhold fra partner

Branchenyt

IFS Applications effektiviserer Stadiums supply chain

IFS Applications hjælper Stadium med at håndtere hele deres supply chain effektivt og gør dem i stand til at fokusere på deres ambitioner om at udvide salget i Europa.

Indhold fra partner

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere