IFS

Strategi & ledelse

IFS stiller skarpt på ESG

IFS har løftet sløret for sin seneste opdatering af forretningssystemet IFS Cloud på sin årlige brugerkonference i Miami. Den nye software indeholder adskillige nyheder, der gør det nemmere for virksomheder at indfri deres ESG-mål.

IT

Coromatic har valgt nordisk cloud-løsning

Nordens førende leverandør af kritisk infrastruktur, Coromatic, har valgt IFS som leverandør af en Field Service Management-løsning til virksomhedens selskaber i Danmark, Norge og Sverige. Den cloud-baserede løsning skal styrke effektiviteten og understøtte Coromatics ambitiøse vækstplaner.

Branchenyt

IFS køber Ultimo

Med opkøbet af Ultimo styrker IFS sine EAM-kompetencer betragteligt. IFS får tilført nye SaaS-løsninger, en stor kundedatabase samt et stærkt ekspertteam.

IT

IFS stikker af fra konkurrenterne i ny Gartner-analyse

Analysefirmaet Gartner udpeger IFS som den stærkeste leverandør på Enterprise Asset Management-markedet. IFS har den største markedsandel og vækst sammenlignet med konkurrenterne SAP, IBM, Infor og Oracle.

Strategi & ledelse

IFS speeder op i Danmark

Den svenske ERP-leverandør IFS skruer op for investeringerne i Danmark. IFS har haft betydeligt højere vækst end hovedkonkurrenterne Microsoft og SAP i de seneste tre år og opruster nu med flere branchespecialister.

Branchenyt

Lanceringen af IFS Cloud fyrer op under væksten i IFS

Lanceringen af IFS Cloud tidligt i 2021, får fået cloud-indtægterne op med 104 procent.

Branchenyt

Dansker skal booste salget af IFS

Danske Martin Hasselbalch er udnævnt som Chief Operating Officer (COO) i IFS og får ansvar for at drive salget af virksomhedens forretningssystemer i Nord- og Centraleuropa, hvor blandt andet Danmark er i fokus som vækstmarked. Målet er at øge salget i Danmark med 25 procent inden for de næste tre år.

Global undersøgelse viser markante ændringer i forsyningskæderne

De store virksomheder har foretaget et markant sporskifte i deres forsyningskæder for at sikre stabile leverancer til kunderne. Over 60 procent opbygger større lagre og har udvidet antallet af leverandører med henblik på risikominimering. Det viser en ny undersøgelse og konkluderer, at tiltagene sender både omkostningerne og kompleksiteten i forsyningskæderne i vejret.

Branchenyt

Kvinderne rykker frem i IFS i Norden

IFS har netop ændret i den nordiske ledelse og har nu to kvinder i front for selskabet. 60 procent af topledelsen er kvinder i it-selskabet, som også får flere og flere kvinder i lederstillinger og blandt de ansatte i Norden.

Branchenyt

Kapitalfonden Hg investerer i IFS og WorkWave

IFS og WorkWave får nu en trio af stærke investorer i ryggen. HgCapital tilslutter sig kapitalfondene EQT og TA Associates, som i forvejen er aktionærer i IFS, i en transaktion som værdisætter IFS og WorkWave til 10 milliarder USD.

IT

Gearskifte i forsyningskædens maskinrum

Presset på forsyningskæderne strammer kravene til planlægning og indkøb. Det har aldrig været sværere at forecaste og indkøbe korrekt, men der er hjælp at hente i nye metoder og funktioner i ERP-systemet.

IT

IFS trykker igen på workflowspeederen

Med den første lancering efter opkøbet af Axios Systems tidligere i år er IFS nu klar med en opdateret workflowløsning. Den nye version af IFS assyst kan implementeres bredere i organisationer og derved øge værdien af effektive, smidige workflows.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere