Jobopslag

Ideas need initiative

Riantics A/S

www.riantics.com

  • info@riantics.com
  • 99 40 00 00
  • Industrivej 8, 9510 Arden
Se profil  
Stilling: Category Manager
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Nordjylland
Oprettelses­dato: 08.10.2019
Søg job  

Riantics A/S, based in Arden in Denmark, is a leading supplier of de-palletizing solutions. The company also develops and manufactures innovative products and solutions for the implementation of fully automated storage and distribution, material flow systems as well as palletizing systems, and provides the corresponding life-cycle service.

Its patented Layer Picker® solutions and the extensive expertise of their engineers, make Riantics the global market leader in the field of layer de-palletizing. The company belongs to the Business Unit Product Solutions and is part of the Business Area Logistics Systems belonging to the international technology group Körber.

The Körber Group is an international technology group with around 10,000 employees all over the world. It unites technologically leading companies with more than 100 production, service and sales locations and offers its customers solutions, products and services in the Business Areas of Körber Digital, Logistics Systems, Pharma Systems, Tissue and Tobacco.

For our location in Arden we are looking for Category Manager

Tasks:

Har du solid indkøbserfaring på strategisk niveau, knivskarpe forhandlingsevner og er stærk på internationalt samarbejde? Så er det præcis dig vi søger!

Du får en central rolle i et dedikeret team i vores Supply Chain, der alle brænder for at realisere de samme mål, og står klar til at hjælpe, når der er brug for det. Dit særlige fokus vil være indenfor kategorierne indirekte indkøb samt elektriske komponenter.

Efter en indkøringsperiode til dit nye job, vil du få en væsentlig rolle indenfor vores business unit, hvor du selvstændigt skal drive en kategori på tværs af Körber Logistics Systems på internationalt niveau – dette kan eventuel være en strategisk del indenfor fragtområdet.

 

Jobbet

Vi kan garantere en varieret arbejdsdag, hvor din rolle er vigtig i forhold til at komme i mål med vores projekter til rette tid og i rette kvalitet. Din succes afhænger derfor i høj grad af din evne til at sikre systematik og metodik for optimalt strategisk indkøb, samtidig med at du sikrer eksekvering.

Som vores nye Category Manager vil dine primære ansvarsområder være indenfor følgende:

  • Ansvarlig for og styring af egne kategorier både strategisk og operationelt
  • Leverandørstyring – vedligeholde og udvikle eksisterende leverandørportefølje samt identificere nye områder
  • Kontraktforhandlinger – herunder sikre support til leverandørforhandlingsprocessen indenfor tekniske, økonomiske og leveringsmæssige aspekter
  • Bidrage aktivt til udvikling af samt optimering af vores indkøbsprocesser og besparelsespotentialer og samtidig sikre overholdelse af virksomhedens krav til kvalitet, miljø og sikkerhed
  • Ansvarlig for rapportering af relevante KPI’er og derved bidrage til grundlaget for optimale beslutningsprocesser

 

Din kontaktflade såvel internt i Riantics som på tværs af Körber Logistics Systems vil være bred og det forventes derfor, at du har stærke kommunikationsevner og formår at samarbejde på tværs af afdelinger, funktioner og organisatoriske niveauer.

 

Qualifications:

Du har en relevant teoretisk baggrund suppleret med minimum 3 års erfaring fra en lignende stilling, hvor strategisk indkøb har været dit fokus, og hvor du selvstændigt har eksekveret på både større og mindre kontraktforhandlinger. Det er vigtigt, at du udviser godt købmandskab, har god forretningsforståelse og har international erfaring – gerne fra ansættelse i en koncern. Det vil være en fordel, hvis du har konkret erfaring med den kommercielle del omkring fragt.

 

Du trives i et dynamisk miljø, hvor vi gensidigt har en forventning om, at vi leverer kvalitet til næste led, kommer i mål med opgaven og bidrager til fælles udvikling. Du arbejder struktureret, tager ansvar for og har en positiv tilgang til din del af opgaven. Du trives i et uformelt miljø, hvor vi vil hinanden, og hvor humor er en naturlig del af en travl hverdag.

 

Du behersker endvidere engelsk på forhandlingsniveau i både skrift og tale.

 

Hvad du kan forvente af os

Den rette kandidat tilbydes en spændende og central rolle i en virksomhed i vækst, og med mulighed for at være i samspil med leverandører og samarbejdspartnere på internationalt niveau. Du vil i høj grad få mulighed for at påvirke og skabe dit eget job, og dine evner og resultater vil være en vigtig del af vores succes.

 

Riantics A/S er en innovativ arbejdsplads med en uformel kultur, hvor der blandt engagerede og kompetente kollegaer er en åben og ærlig dialog, der hver dag bidrager til gensidig udvikling og læring. Vores arbejdsmiljø er karakteriseret ved en høj grad af selvstændighed og ”frihed under ansvar” og vi forventer derfor, at det er helt naturligt for dig, at indgå i samt agere i et sådant miljø.

 

Lad os høre fra dig

Har du lyst til at skabe dig en fremtid hos Riantics A/S, så send os din ansøgning vedlagt CV allerede nu. Vi har ikke ansøgningsfrist på denne stilling, men tager løbende kandidater ind i rekrutteringsprocessen og lukker stillingen, når vi har fundet den rette kandidat.

 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Director Supply Chain, Charlotte Møller Damgaard på tlf. +45 4199 0926 eller via mail charlotte.damgaard@riantics.com

 

 

Tags: Riantics A/S

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere