12.08.2019  |  Planlægning

Hvordan ved man om man er vokset ud af sit forecasting og planlægnings software?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vi har igennem årene set mange virksomheder starte med en grundlæggende forecastingløsning, men efterhånden som deres forretningskompleksitet voksede stod de over for øgede manuelle indgreb og brandbekæmpelse. Er det også jeres virkelighed?

Vi har igennem årene set mange virksomheder starte med en grundlæggende forecasting løsning, men efterhånden som deres forretningskompleksitet voksede, stod de over for øgede manuelle indgreb og brandbekæmpelse. Problemet er ofte, at man ikke kan komme uden om begrænsningerne i softwaren og forbedre forecast præcisionen, styre øget efterspørgsel eller forenkle deres planlægningsprocesser.

Hvordan ved man, om man er klar til at tage nye skridt når det gælder nye processer og software, der kan øge planlægningskompetencerne i virksomheden?

Se videoen eller kontakt os hos Optilon til en uformel og uforpligtende dialog om jeres muligheder.

Mere fra Optilon Danmark

Optilon Danmark

www.optilon.dk

Vi ved noget om Supply Chain Management Optilon, er en Nordisk virksomhed med mere end 15 års erfaring i salg og implementering af digitale Supply Chain teknologier. Vi har mere end 500 implementeringer bag os i førende Nordiske virksomheder. Vi arbejder både på et strategisk, taktisk og operationelt niveau og går, med vores løsninger, på tværs…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere