Event

Hvordan holder du ERP systemet 'Evergreen'?

9altitudes

www.9altitudes.com/dk/

  • info@bredanasolutions.dk
  • 87 35 77 77
  • Kokbjerg 29b, 6000 Kolding
Se profil  
Type: Webinar
Start dato: 13.10.2021
Start tidspunkt: 12.30
Sted: Online
Tilmeld  

Få mest mulig ud af din investering med en Evergreen service, der holder ERP systemet i form. Hør mere om, hvordan vi står for opgraderinger, rådgivning, tilstsandsrapporter og testmiljø - så kan I koncentrere jer om forretningsudviklingen!

Tidligere var en ERP-opgradering en ressourcekrævende opgave på tværs af organisationen. Men med de nuværende løbende opgraderinger, vil der kunne holdes et langt bedre fokus på udvikling frem for blot vedligeholdelse.

Men det kan alligevel være en udfordring at holde overblik over de nyeste funktioner. Derfor kan vi med Evergreen sørge for, at hver opgradering forløber gnidningfri og er tilpasset jeres behov - en afgørende service til alle virksomheder, der ønsker at sikre de systemmæssige forudsætninger for optimal drift og udvikling. 

Så er det slut med uforudsete funktionsforstyrrelser og I kan planlægge såvel budget som interne ressourcer på forhånd - og undgå ubehagelige overraskelser. 

 

Dagens program og indhold:

  • Hvad indeholder en Evergreen service - det fulde overblik
  • Hvad betyder Evergreen for hhv. drift, vedligehold og udvikling
  • Hvad skal der til, for at komme i gang med Evergreen

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere