23.02.2021  |  Strategi & ledelse

Hvordan forholder virksomheder sig til deres miljøpåvirkning?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Klimaforandringerne udgør en stadig større bekymring, og både regeringer, virksomheder og enkeltpersoner søger måder hvorpå, de kan reducere deres miljøpåvirkning og deltage i kampen mod klimaforandringerne.

Derfor er det afgørende, at virksomheder tager stilling til emnet for at være attraktive over for kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere. Som resultat dokumenterer flere og flere virksomheder i dag deres miljøpåvirkning og laver målsætninger om at være Co2-neutrale.

For at få en tværfaglig forståelse for tankerne og amitionerne ude i virksomhederne, lancerer vi en undersøgelse om emnet, og ved at deltage får du adgang til et webinar, hvor resultaterne bliver delt, og du får indblik i andre virksomheders strategi på området.

Udover, at du bliver præsenteret for de værdifulde resultater på det kommende webinar, bruger vores eksperter også din besvarelse til at udvikle nyheder, artikler og whitepapers, som er mest mulig relevant for dig og din virksomhed.

Deltag i undersøgelse...

Mere fra Bureau Veritas HSE

Bureau Veritas HSE

www.bvhse.dk

Vi skaber sikkerhed og værdi for vores kunder. Bureau Veritas HSE er førende indenfor kemi, farligt gods og sikkerhedsrådgivning.   Viden, erfaring og praktisk forretningsforståelse Vores medarbejderes viden og erfaring med lovgivning, forretningsprocedurer, sprog og kultur i flere end 40 lande gør os til den naturlige samarbejdspartner, når d…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere