12.08.2019  |  Branchenyt

Hvordan er Kina med til at skabe fremtidens Supply Chain?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vil Kina blive et nyt innovations kraftværk og hvad er konsekvenserne for vestlige virksomheder og deres forsyningskæder? Mød Erhvervsjournalist og Asien Korrepondent Christina Boutrup på årets Optilon Supply Chain konference i Stockholm 4-5. september.

Det kinesiske uddannelsessystem er stadig berygtet for at producere disciplinerede robotter, men innovationen blomstrer, og kinesiske virksomheder spiser markedsandele fra vestlige virksomheder.

På trods af censur og kontrol leder kinesiske teknologibedrifter vejen i nye digitale forretningsmodeller, og Kina sætter nye standarder for e-handel, sociale medier, droner, højhastighedstog, sol- og elbiler.

Næste skridt er Kinas ambitiøse plan om at blive verdens førende inden for AI inden 2030, som allerede er forrest i anvendelsen af ​​stemme-genkendelse.

Det skaber spørgsmål som:

  • Vil Kina overtage Silicon Valley og blive et nyt innovations kraftværk og hvad er konsekvenserne for vestlige virksomheder og deres forsyningskæder?
  • Hvordan skaber Kina vores fremtid?

Mød Christina Boutrup
Christina Boutrup er Erhvervsjournalist og Asien-korrespondent. I hendes seneste bog "The Great Tech Revolution - Hvordan Kina Skaber Vores Fremtid", gør hun opmærksom på den kinesiske techrevolution og hvilke virksomheder i Vesten der kan lære fra Kina.

Mød hende og mange flere på Optilons Supply Chain Konference i Stockholm den 4.-5. september 2019.

Se mere her: http://optilon.dk/supply-chain-conference/optilon-scc-2019/

Mere fra Optilon Danmark

Optilon Danmark

www.optilon.dk

Vi ved noget om Supply Chain Management Optilon, er en Nordisk virksomhed med mere end 15 års erfaring i salg og implementering af digitale Supply Chain teknologier. Vi har mere end 500 implementeringer bag os i førende Nordiske virksomheder. Vi arbejder både på et strategisk, taktisk og operationelt niveau og går, med vores løsninger, på tværs…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere