19.05.2020  |  Branchenyt

Hvordan bliver Supply Chain påvirket af Blockchain?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vær med når vi igen afholder TuesdayGuest hvor vi har inviteret Rasmus Winther Mølbjerg. Han vil fortælle om sit arbejde i Industri 4.0 gruppen i World Economic Forum hvor de blandt andet har kigget på Blockchain.

Den Supply Chain vi kender idag bliver påvirket af blockchain - men hvordan? Hvordan kobler man det sammen med next level IoT?

Det bliver temaet på næste #Tuesdayguest den 26. Maj klokken 10-11 hvor Rasmus Winther Mølbjerg vil give et indblik i det arbejde han har lavet sammen med World Economic Forum i en særlig Industri 4.0 gruppe. Det bliver super spændende.

Ses vi?

Du kan reservere en plads her og læse mere om Tuesdayguest konceptet:
https://zoom.us/webinar/register/WN_b4utuIa6RkGiIqQONEnyxQ

Mere fra Optilon Danmark

Optilon Danmark

www.optilon.dk

Vi ved noget om Supply Chain Management Optilon, er en Nordisk virksomhed med mere end 15 års erfaring i salg og implementering af digitale Supply Chain teknologier. Vi har mere end 500 implementeringer bag os i førende Nordiske virksomheder. Vi arbejder både på et strategisk, taktisk og operationelt niveau og går, med vores løsninger, på tværs…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere