20.12.2016  |  Branchenyt

Hvor mange interne ressourcer kræver et WMS projekt?

Indhold fra partner Hvad er dette?

At indføre et WMS er ikke bare et spørgsmål om at optimere lagerets effektivitet. Det er et forandringsprojekt, som har betydning for hele virksomheden.

At indføre et WMS er ikke bare et spørgsmål om at optimere lagerets effektivitet. Det er et forandringsprojekt, som har betydning for hele virksomheden, og derfor må man dedikere de nødvendige interne ressourcer i implementeringsfasen.

På et Apport WMS-projekt skal man regne med at allokere mellem 400 og 500 interne timer fordelt over cirka 6 måneder.

Den vigtigste interne rolle er projektlederen, som skal forvente at bruge cirka 200-400 timer i løbet af 6 måneder. Det er ofte en logistikchef, som får denne opgave, men det kan for så vidt lige så godt være én fra IT eller en økonomiansvarlig. Det er ikke kendskab til lageret, der er det vigtigste, men derimod evnen til at lede et projekt.

Læs hele blogindlægget her: http://blog.apportsystems.com/hvor-mange-interne-ressourcer-kraever-et-w...

Mere fra Apport Systems A/S

Apport Systems A/S

www.apportsystems.dk

Apport Systems er sparringspartner på WMS området. Vi leverer til 100% fastpris, sikrer procesoptimering samt forankring i organisationen.

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere