10.04.2018  |  IT

Hvor gemmer problemet sig i din performance?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vi har udviklet et Performance Check, hvor vi hjælper dig med at pinpointe de områder der med færrest mulig ressourcer kan løse jeres udfordringer.

Når brugerne klager over dårlig performance i deres ERP-installation, kan der være mange årsager til problemet. Man kan altid investere i mere hardware, opgradere til nyere versioner eller re-designe koden i applikationen. Men ved du reelt hvor problemet gemmer sig?

For at svare på dette spørgsmål, har Datacon udviklet et Performance Check af jeres installation, hvor vi hjælper med at pinpointe de områder der med færrest mulig ressourcer kan løse jeres udfordringer.

Dette tjek vil omfatte de områder, Datacon oftest oplever som årsag til en dårlig performance, eksempelvis:

• Forkert konfiguration af SQL og Microsoft Dynamics
• Manglende vedligehold af Microsoft Dynamics (oprydning)
• SQL infrastruktur – RAM, CPU og disk
• Performance-tung kode

Datacon råder over specialister inden for Infrastruktur, SQL og Microsoft Dynamics. Vi kan derfor tilbyde hjælp til alle ovenstående punkter. Vi udfører en analyse af jeres installation og opsamler en række performance-målinger. Samtidig gennemgår vi jeres applikation for manglende oprydning og vedligehold. Vi vil, i samarbejde med jer, udvælge de funktioner, der er mest performance-tunge og foretage en analyse af den bagvedliggende kode.

På baggrund af vores analyse, udarbejder Datacon en rapport. Denne rapport vil indeholde anbefalinger over punkter, der kan ændres eller justeres, for at opnå en bedre performance på systemet. Vi vil samtidig afgive et estimat på at løse disse punkter. Se meget mere om hvordan vi kan løse jeres performance-problemer her.

Har du lyst til at høre mere, er du altid velkommen til at kontakte vores Sales Manager, Aleksandar Petkovic, på tlf: +45 71 902 625 eller mail.

Mere fra Datacon A/S

Datacon A/S

www.datacon.dk

DATACON DIGITALISERER DIN FORRETNING Datacon er en dansk ERP-leverandør, som udvikler løsninger der giver overblik og øget værdi for din virksomhed. Og det er ikke bare tomme ord. Det er et løfte, vi har levet op til siden 1987. Vi er Microsoft Gold Partner, hvilket repræsenterer det højeste kompetenceniveau og ekspertise på Microsofts…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere