12.08.2019  |  IT

Hvilke Supply Chain teknologier har jeg brug for at bekymre mig om?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Når man skal udnytte de digitale fordele handler det om at man kan stille de rigtige spørgsmål. Hvordan er det at man får gjort det? Her er et par eksempler.

Den måde, mennesker opfatter og interagerer med teknologi, og vice versa, gennemgår en radikal transformation. At have en digital repræsentation af næsten alle ting og processer sætter scenen for den automatiserede og optimerede overvågning, analyse og styring af supply chain events og aktiviteter i realtid.

Som Supply Chain leder, der er ansvarlig for strategien når det gælder forsyningskæde strategi, handler det om at undersøge hvordan teknologierne påvirker forsyningskæden når det gælder mennesker, forretningsmæssige mål og it-systemer.

Det handler om spørgsmål som:

  • Hvilke trends har jeg brug for at vide noget om eller har jeg brug for at bekymre mig om?
  • Hvilke trends skal jeg tage alvorligt, hvilke er over hypede, og hvilke trends kan jeg udsætte eller endda ignorere?
  • Hvor er mine videnhuller omkring nye og innovative teknologier?
  • Hvilke trends eller klynger af trends er mest relevante for vores forretning, vores mål og vores risikotolerance?
  • Hvilke tendenser har potentialet til at løse eksisterende eller langvarige problemer i vores forsyningskæde?
  • Hvilke tendenser er det mest sandsynligt kan hjælpe os med at sikre yderligere markedsandele eller hjælpe os med at gribe en ny forretningsmulighed?

Deltag på dette års Optilon Supply Chain Konference og få svar på nogle af spørgsmålene eller få inspiration til at stille nye spørgsmål. Se mere om konferencen her: http://ed.gr/br13d

Du kan også følge os på Linkedin: https://www.linkedin.com/company/optilon

Kontakt os endelig hvis du ønsker en uformel og uforpligtende dialog om virksomhedens muligheder når det gælder teknologier i Supply Chain. 

Mere fra Optilon Danmark

Optilon Danmark

www.optilon.dk

Vi ved noget om Supply Chain Management Optilon, er en Nordisk virksomhed med mere end 15 års erfaring i salg og implementering af digitale Supply Chain teknologier. Vi har mere end 500 implementeringer bag os i førende Nordiske virksomheder. Vi arbejder både på et strategisk, taktisk og operationelt niveau og går, med vores løsninger, på tværs…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere