01.11.2019  |  Planlægning

Indspark: Hvad er MOQ og hvor vigtigt er det?

Minimum ordremængder eller MOQ'er er den mindste ordrestørrelse, som leverandøren er villig til at acceptere. Dette udtrykkes ofte som det mindste antal enheder.

I en perfekt verden vil leverandører levere de produkter, din virksomhed har brug for, i den nøjagtige mængde, du har brug for dem. Hvad der er endnu vigtigere er, at de ville være endnu mere glade, hvis dette var uden ekstra omkostninger.
I virkeligheden er det meget mere kompliceret at placere ordrer hos leverandører. I betragtning af at de fleste leverandører pålægger en minimum ordremængde, skal alle begrænsninger overvejes, før ordren er placeret.

Men hvad er minimum ordremængder? Hvorfor skal leverandører indføre sådanne begrænsninger? Hvilken indflydelse har MOQ'er på din lagerposition? Mere vigtigt er det, hvordan kan du optimere indkøbsordrer for at imødekomme ordrebegrænsninger uden at udsætte din virksomhed for risiko?

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Nedenfor kan du finde vores blogindlæg, hvor Slimstock har prøvet at illustrere og forklare, hvorfor du skal være opmærksom på MOQ'en:

https://www.slimstock.com/dk/minimum-ordremaengde/

Mere fra Sandro

Sandro Spasojevic

Marketing Ansvarlig

Se profil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere