06.07.2017  |  Branchenyt

H.M. Dronningen så på unik automatiseringsløsning hos Riantics

Indhold fra partner Hvad er dette?

H.M. Dronningen besøgte Riantics d. 15. juni i forbindelse med sit sommertogt med Kongeskibet Dannebrog. Som den ene af to virksomheder havde Riantics den store fornøjelse at tage imod Dronningen under hendes to-dages besøg i Mariagerfjord Kommune.

En tydeligt begejstret Dronning
Det blev en mindeværdig dag med solskin, højt humør og ca. 500 fremmødte, som bød Dronningen velkommen til hendes første besøg i Arden.

Dronningen blev modtaget af vært for besøget Stephan Seifert, Bestyrelsesformand for Körber AG, som gav en kort introduktion til Körber og Riantics.

Herefter blev Hendes Majestæt præsenteret for Riantics’ automatiseringsløsning, Layer Picker®, af virksomhedens direktør for Product Solutions Michael V. Jensen.

”Det var fantastisk at opleve den store interesse fra H.M. Dronningen, som stillede mange uddybende spørgsmål og nærstuderede maskinerne med stor fornøjelse og nysgerrighed”, fortæller direktør for Product Solutions Michael V. Jensen.

Et royalt løft
Dronningen fik indblik i virksomhedens udvikling siden 1980 og hørte om opfindelsen af den patenterede løsning, som blev udtænkt i slutningen af 90’erne. På det tidspunkt fik virksomheden til opgave at skabe en løsning, som kunne løfte kasser med Chivas Regal Whisky, selvom der var huller i pallelaget, hvilket resulterede i udviklingen af den første udgave af Layer Pickeren.

En sjov oplysning præsenteret for Dronningen var, at én Layer Picker® løfter 27 ton i timen, 432 ton pr. dag og 130.000 ton om året, hvilket årligt svarer til løft af Kongeskibet Dannebrog 105 gange. Da Dronningen var kørt, blev dørene slået op, og der blev inviteret inden for i det nyetablerede showroom. De mange besøgende fik en guidet rundvisning, hvor de blandt andet fik demonstreret Riantics’ Layer Picker® Flex med robotarm og Layer Picker® Gantry.

Om Layer Pickeren
Layer Pickeren er helt unik i sin virkemåde. Ved intelligent styring af vakuum på sugefladen, i kombination med multiregulerbart tryk på et bælgesystem, er den patenterede løsning i stand til at løfte ca. 98% af alle dagligvarer.

Hver Layer Picker® løfter dagligt mere end 400 ton varer hos verdens største distributionscentre – varer der leveres til dagligvarekæder som for eksempel COOP, LIDL, Aldi og mange flere.

Mere fra Körber Supply Chain DK A/S

Körber Supply Chain DK A/S

www.koerber-supplychain.com

Körber Supply Chain DK A/S (tidl. Riantics/Qubiqa/Univeyor) er en automatiseringsvirksomhed, som udvikler og fremstiller kundetilpassede logistikløsninger til avanceret lagerstyring og -drift. Sortimentet omfatter produkter og systemer til fuldautomatisk håndtering af varer og materialer samt et omfattende serviceprogram. Körber Supply Chain DK A/S er især…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere